Jason & the Scorchers: "Halcyon Times".

Yhdysvaltalainen Jason & the Scorchers (www.jasonandthescorchers.com) on alunperin vuonna 1981 toimintansa aloittanut rock- ja country-musiikkia soittava bändi. Laulaja ja biisintekijä Jason Ringenbergin johtama konkkaronkka on nyt aikeissa julkaista uuden studioalbumin sellaisesta levystä kuin “Halcyon Times”. Albumi on ensimmäinen uusi pitkäsoitto tältä bändiltä 11 vuoteen. Levyn nauhoitushommien alkamisesta bändi uutisoi ensimmäistä kertaa joa maaliskuussa 2009, jolloin rokkarit kertoivat palanneensa pitkästä aikaa satulaan.

Jason & the Scorchersin uusin pitkäsoitto on nimeltään “Halcyon Times”. Se julkaistaan helmikuussa 2010. Tarkkaa julkaisupäivämäärää ei ole vielä tiedossa. Levy sisältää yhteensä 14 uutta biisiä, joissa kaikissa kuullaan basistina Al Collinsia ja rumpalina Pontus Snibbiä. Jason toimii laulajana ja Warner Hodges kitaristina. Lisäksi albumilla käy vierailemassa akustista kitaraa soittamassa Danny Baird -niminen heppu.

Bändi hehkuttaa olevansa erittäin iloinen päästessään pitkästä aikaa tekemään uuden CD-levyn. Yhtye on yrittänyt omien sanojensa mukaan astella uudella albumilla rohkeasti uuden kehitysaskeleen eteenpäin, mutta samalla pyrkinyt säilyttämään terveen kunnioituksen bändin menneisyyttä kohtaan.

Jason & the Scourchersin tiimi tiedotti 23. joulukuuta saaneensa juuri omiin hyppysiinsä uuden albumin ensimmäiset kopiot. Bändi kokee uutukaisalbumin olevan jännittävin koko ryhmän pitkällä uralla, mutta sen ohessa on onnistuttu ylittämään aikaisempi tuotanto myös albumin paketoinnin ohalla. “Halcyon Times” tullaan julkaisemaan useissa toisistaan poikkeavissa CD-versioissa. Levyn kaikissa variaatioissa nähdään 24-sivuinen kansilehtinen, jossa on valokuvien lisäksi kirjoituksia albumin tuottamishommista ja lisäksi sanoitukset kaikkiin albumin kappaleisiin.

Jason & the Scorchers on:

  • Jason Ringenberg (laulu)
  • Warner E. Hodges (kitara)
  • Al Collins (basso)
  • Pontus Snibb (rummut)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot