Jay Reatard: "Watch Me Fall".

 • Julkaistu 08.08.2009
 • Tagit:
 • Luettu 2009 kertaa

Valokuva pitkähiuksisesta Jay Reatardista, joka seisoo musta takki yllään kyyryssä kuin ilman kaulaa. Miehellä tyyni ilme, kalpeat kasvot ja toinen käsi pusertaa rintaa. Kuvan tausta on sinertävä. Kuvassa Jay Reatard

Yhdysvaltalainen garage punk -henkinen muusikko Jay Reatard (www.jayreatard.com) on ottanut aikeekseen julkaista uuden studioalbumin, jota mies kutsuu nimellä “Watch Me Fall”. Se ilmestyy kuluvan kuukauden 18. päivä seuraajaksi debyyttialbumille “Blood Visions”, joka ilmestyi vuonna 2006. Jay Reatardin soolouran järjestyksessä toinen pitkäsoitto nauhoitettiin valtaosin muusikon kotistudion tiloissa. Jay Reatard myös kirjoitti kappaleet ja hän on vastuussa lähes kaikista kiekolla kuultavista instrumenteista. Reatardin tuotantoon voi tutustua muusikon MySpace-sivuilla.

Tennesseessä majaileva Jay Reatard on tuttu nimi The Reatards -yhtyeestä ja myös The Lost Sounds -nimisestä bändiprojekteista, joiden kanssa mies on levyttänyt albumeja ja muita äänitteitä useaan otteeseen.

Jay Reatardin studioalbumi “Watch Me Fall” julkaistaan 18.8.2009 Matador Recordsin kautta. Siltä lohkaistaan ensimmäinen single viisusta “It Ain’t Gonna Save Me”. Single lasketaan ladattavaksi miehen virallisille nettisivuille.

“Watch Me Fall” -albumin kappaleet:

 1. It Ain’t Gonna Save Me
 2. Before I Was Caught
 3. Man Of Steel
 4. Can’t Do It Anymore
 5. Faking It
 6. I’m Watching You
 7. Wounded
 8. Rotten Mind
 9. Nothing New
 10. My Reality
 11. Hang Them All
 12. A Whisper (There Is No Sun)

Vuodesta 2005 nimellä Jay Reatard toiminut muusikko kävi täällä Suomessa edellisen ja samalla ensimmäisen kerran viime vuoden marraskuussa. Tuolloin hän esiintyi Beckin ja Deerhunterin seuralaisena Helsingin Nosturissa. Muusikko lähtee kiertueelle Nobunnyn, Hunx and His Punxin sekä Box Eldersin kanssa. Nämä muusikot ovat kaikki Jay Reatardin oman levy-yhtiön, eli Shattered Recordsin, jäseniä. Kiertueella bändit eivät tämänhetkisten suunnitelmien valossa suuntaa tietään Suomeen, mutta bändit nähdään ainakin suhteellisen lähellä, nimittäin Kööpenhaminassa, Oslossa ja Ruotsin Malmössä.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot