Jónsin uutta albumia edeltää "Go Do" -EP.

Jón Thor Birgissoninin albumin "Go" etukannessa näkyy valokuva mustahiuksisesta miehestä haaleata taustaa vasten siten, että miehen takaraivosta pursuaa sateenkaaren värejä räjähdyksenomaisesti. Kuvan oikeassa alakulmassal ukee sekä albumin että artistin Julkaistaan 7.4.2010

Kuten jo aiemmassa tiedotteessa on kerrottu, Sigur Rósin solistina tunnetuksi tulleen Jón Thor Birgissonin uusi sooloalbumi “Go” julkaistaan huhtikuun 7. päivä. Albumia edeltää kolmen biisin “Go Do” -EP, joka ilmestyy 24. maaliskuuta.

Yhdeksän biisiä sisältävän “Go”-albumin perkussioissa kuullaan suomalaista Samuli Kosmista. Biisit ovat syntyneet usean vuoden aikana Jónsin laulaessa Sigur Rósin solistina. Sovitukset ovat Jónsin ja musiikin ihmelapsena pidetyn Niko Muhlyn käsialaa. Albumin kannet ovat Jónsin siskojen Ingan ja Lisan käsialaa. Jónsi on tuottanut uutukaisalbuminsa yhdessä Alex Somersin ja Peter Katisin (Interpol) kanssa. Levy on äänitetty Jónsin kotona Reykjavikissä sekä Peterin Tarquin -studiolla Connecicutissa keväällä 2009. Tom Elmhirst miksasi albumin Metropolis-studioilla Lontoossa.

Huhtikuun 7. päivä ilmestyvää “Go”-albumia edeltää kolmen biisin “Go Do” -EP, joka julkaistaan 24.3.2010. Sen biisit ovat:

 1. Go Do
 2. Kolniður
 3. Grow Till Tall

Tulevan albumin ja ep:n ensimmäisenä maistiaisena radioihin on jaettu kappale “Go Do”. Kuuntele biisi tästä.

“Go”-albumin kappaleet:

 1. Go Do
 2. Animal Arithmetic
 3. Tornado
 4. Boy Lilikoi
 5. Sinking Friendships
 6. Kolnidur
 7. Around Us
 8. Grow Till Tall
 9. Hengilas

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot