Kaikkien aikojen pelottavin Halloween.

 • Julkaistu 27.02.2010
 • Tagit:
 • Luettu 10731 kertaa

Gary Oldman näyttelee vaaleahiuksista Draculaa, jolla punainen hohtavasta kankaasta ommeltu bleiseri valkoisen aluspaidan päällä. Miehellä kalmankalpeat kasvot ja tyyni ilme kasvoilla. Hän näyttää kuin elävältä ruumiilta. Miehen taustalla harmaata seinää. Gary Oldman Draculana

Halloween on yksi vuoden pelottavimmista juhlista, mutta onneksi siihen on vielä aikaa. Halloween on perinteisesti tarkoittanut karkkia, kepposia, hyviä ystäviä, karmivimpia kauhuelokuvia ja vapauden säikytellä perhettään mielin määrin.

Kuten varmasti tiedät, paras mahdollinen Halloween-asuste voi olla hyvin haasteellista löytää. Aina ei ole kyse kaikkein kalleimman puvun ostamisesta. Jos kiinnität huomiota pieniin yksityiskohtiin, niin sinun ei tarvitse kuluttaa omaisuuksia muuntuaksesi Gary Oldmanin kuvailemaksi Kreivi Draculaksi.

Voit esimerkiksi harkita korostavasi asuasi laittamalla silmiisi piilolinssit, joissa on joku tietty erityinen ominaisuus. Näitä kutsutaan joskus nimillä hullut linssit (crazy lenses), teatraalliset linssit (theatrical lenses) tai asustelinssit (decorative lenses). Näiden avulla näytät taatusti pelottavimmiltasi, sillä ihmiset katsovat aina aluksi toisiaan silmiin ja silmät ovat ne, jotka saavat sinut näyttämään “normaalilta”. Kuvittele nyt, että joku katsoo suoraan silmiisi ja tajuaa, että ne ovat verenpunaiset. Lisää valkoista meikkiä kasvoihisi, laita tekotorahampaat suuhusi ja ihmiset luulevat, että olet uudelleensyntynyt Dracula. Hullujen piilolinssien käyttäminen ei ole mikään uusi asia — niitä on käytetty hyväksi siitä asti, kun Hollywoodissa alettiin tuottamaan kauhufilmejä.

Hullut Linssit kaikille

Hullujen linssien paras puoli on se, että niitä voivat kaikki käyttää huolimatta siitä, onko sinulla näkövika tai ei. Voit ostaa hullut linssit, jotka kestävät aina yhdestä kuukaudesta 18 kuukauteen asti. Vaikka kyseessä on normaalista pokkeavat linssitt, niitä on silti hoidettava samalla tavalla kuin normaalejakin piilolinssejä. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun on pestävä kätesi ennen linssien asettamista paikoilleen ja ottamista pois silmistä, sekä säilytettävä linssiä niille tarkoitetussa kotelossa linssinesteessä silloin, kun ne eivät ole käytössä.

Mitä eri vaihtoehtoja löytyy?

Miltä nämä asustelinssit oikein näyttävät? Totta puhuttaessa vaihtoehtojen määrä on loputon. Tässä on kuitenkin listattuna muutamia suosikeita:

 • Verenpunainen
  Nämä näyttävät täydellisiltä lähes kaikkien Halloween-asusteiden kanssa, aina Draculasta Zombieen.
 • Piru
  Tätä vaihtoehtoa ei varmaan tarvitse selitellä: jos haluat näyttää itse paholaiselta, valitse tämä vaihtoehto.
 • Susi
  Jos haet villieläimen ulkonäköä, nämä linssit ovat must. Jack Nicholson käytti tämän tyyppisiä linssejä elokuvassa Wolf.
 • Hypnotica
  Pukeudutko hulluksi tiedemieheksi?
 • Tuli
  Verrattavissa Verenpunaisiin linsseihin.
 • Black Sclera
  Täydellinen niille, jotka aikovat pukeutua demoniksi tai vampyyriksi. Näiden linssien avulla koko silmäsi on musta.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot