Katso Kendin uusi musiikkivideo.

  • Julkaistu 12.06.2008
  • Tagit:
  • Luettu 1473 kertaa

Kaksipäisen Kendi-bändin jäsenet poseeraavat valokuvassa harmaata taustakangasta vasten. Kuvassa etualalla vaaleahiuksinen nainen, jonka takana seisoo lyhythiuksinen mies, jolla silmiensä edessä mustat aurinkolasit. Nainen heiluttaa kädessään jonkinlaista Musiikkivideo singlekappaleesta

Kendiltä on valmistunut musiikkivideo “Connected”-kappaleeseen. Katso video tästä.

Toukokuussa radioille jaetulla singlellä on mukana neljä remix-kappaletta. “Connected” julkaistaan kaupallisesti kesäkuun lopussa.

Kendi on EMIn uusin sainaus ja tuoreilla tanssibiiteillä varustettu kaksikko. Kendi koostuu naisräp-artisti Yaviksesta ja tuottaja Jaakko Salovaarasta. Tämän tykin kaksikon yhteistyö sujuu mutkattomasti: Yavis vastaa kappaleiden sanoitus- ja räppäyspuolesta ja Jaakko Salovaara kappaleiden sävellyksistä ja tuottamisesta. Tällä tanssibiittiä ja räppiä yhdistävällä yhtyeellä ei ole musiikillisia rajoja. Kendin omalaatuinen soundi on kahden hyvin erilaisen artistin löytämän yhteisen sävelen lopputulos, kertoo Yavis ja Salovaara.

Yavis on aikaisemmin julkaissut omaa materiaalia, vaikuttanut useammassa hiphop-kollektiivissa ja ollut mm. perustamassa suomalaisia naisräppäreitä promoavaa Femcees Finlandia. Jaakko Salovaara on menestynyt Emma-palkittu tuottaja, jonka tuotoksia ovat mm. Daruden “Sandstorm” ja Bomfunk MC`s “Freestyler”-biisi. Salovaara on myös maailmanlaajuisesti tunnettu DJ ja artisti.

Jaakko “JS16” Salovaara EM-jalkapallokisojen tunnuskappaleessa

Jaakko Salovaaran ja Dallas Superstarsin tekemä “Like A Superstar” –kappale on tämän vuoden EM- jalkapallokisojen maskottien virallinen tunnuskappale. Kappaleella on myös mukana Suomen oma raptaituri Redrama ja Pori Jazzeilla esiintyvä Shaggy.

“Like A Superstar” -musiikkivideo

Kappale päätyi viralliseksi tunnusbiisiksi, kun se lisensioitiin Ministry Of Soundille ja sitä kautta ehdotettiin tämän vuoden EM-jalkapallon maskottinen tunnuskappaleeksi. Kappaleen esittää maskottihahmot Trix & Flix. Katso video yläpuolelta.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot