Kitarasankari 2012 -finaali

  • Julkaistu 19.09.2012
  • Luettu 4995 kertaa

Kitarasankari 2012 -kisa on käynnissä. Kitarasankarikilpailu on tapahtumaformaatti, joka tarjoaa lahjakkaille kitaristeille mahdollisuuden nousta taitojensa kanssa kellarista estradille. Sen tarkoituksena on löytää vuosittain henkilö, joka täyttää Kitarasankari-tittelin vaatimukset, valinnan perusteina ovat muun muassa tekninen taito, improvisointikyky, monipuolisuus, tyylitaju, soundi ja persoonallisuus. Kilpailuja on järjestetty vuodesta 2010 alkaen. Kilpailu on avoin sekä ammattimuusikoille että harrastajille, naisille ja miehille.

Kilpailuun on voinut ilmoittautua kolmella eri tavalla, joita ovat olleet YouTube_- tai _Vimeo_-taltiointi, perinteinen taltiointi (DVD) sekä erilaiset karsintatapahtumat, joita olemme järjestäneen muun muassa _Linnanmäellä. Ilmoittautuneista on karsittu 12 parasta finaaliin ja heidän joukostaan valitaan Kitarasankari 2012. Kitarasankari 2012 -finaali käydään Raision Kerttulassa 6.10.2012, jolloin huikean shown ovet aukeavat
klo. 18.00. Liput finaaliin voi ostaa ennakkoon Menolipusta hintaan 10 €/kpl, sekä ovelta 15 euron kappalehintaan. Perjantaina 5.10.2012 järjestetään Kitarasankari- kilpailun yhteydessä ikärajaton Sankaridisko, jolloin lapset saavat tanssia DJ:n tahdittamana sekä osallistua kilpailuihin sekä arvontoihin. Ovet tähän tilaisuuteen avataan klo. 18.00 ja suljetaan klo 24.00. Tapahtuman järjestää Eastway Sound & Lighting Oy yhteistyössä Raision kaupungin kanssa. Lisätietoja tapahtumasta löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.kitarasankari.fi.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot