Lukijakommentit

Viihdeuutinen.netin lukijat ovat julkaisseet tähän mennessä 432 kommenttia. Tässä tuoreimmat 15 niistä järjestyksessä uusimmasta vanhimpaan. Huomioikaa, ettei tällä sivulla listata Viihdefoorumin viestejä ja aiheita, joita on yhteensä 1394 kappaletta.

Susanna Levonaho kommentoi kirjoitusta Metuja tekee paluun.

Kari Bondén ja Tuula ovat yksi parhaimpia ihmisiä joita tunnen ketään eivät kyllä juomisellaan häiritse pysyvät kyllä ihan kotona että sinä Joshua taidan aavistaa kuka siellä soittaa suutaan kun ei äidinkieli edes luonnistu joten ole nyt sitten niin kova että tule esiin omalla nimellä saatanan taliaivo sulla on selvästi katkeruutta ja kateutta.

Kommentoi!

Tuula Bonden kommentoi kirjoitusta Metuja tekee paluun.

Otahan sinä pelle asioista selvää ensin ennenkuin lähdet yleisille jutuille laukomaan mielipiteitäsi kun näköjään mitään et mistään tiedäkään,joku Lommi ei enää uutinen jos oli koskaan ja mitä tulee mummojen kiusaamiseen ja heidän rahojen viemiseen, oot kaveri kateissa, laita oma nimes näkyville niin jatketaan keskustelua kaikkien tekemisistä ja alkoholin käytöstä.

Kommentoi!

Joshua kommentoi kirjoitusta Metuja tekee paluun.

Kari Bonden on täysi pelle mieheksi, yhtä alkoholisotinut kuin tyttöystävänsäkkin ja kiertelevät pelottelemassa vanhuksia Vilppulassa ja kähveltävät heidän rahansa!!!

Kommentoi!

alisa hirsivaara kommentoi kirjoitusta The 69 Eyes ja Micha…

hei michael käytiin minnan tykönä syömässä kakkua ja pullaa käytiin vielä syömässä oitin ravintolassa salla oli meillä sinikka tuli hakemaan sallan kotiin

Kommentoi!

alisa hirsivaara kommentoi kirjoitusta The 69 Eyes ja Micha…

hei michael käytiin minnan tykönä sömässä kakkua ja pullaa käytiin vielä syömässä oitin ravintolassa salla oli meillä sinikka tuli hakemaan sallan kotiin

Kommentoi!

Atro Niiniluoto kommentoi kirjoitusta M.A. Nummisen 1980-l…

Itse en omista noita harvinaisuuksia, mutta Nummisen olen tuntenut vuosia sekä omana itsenään että jänishahmona.

Kommentoi!

nuori aikuinen kommentoi kirjoitusta My Chemical Romance…

Tässä lueskelin näitä ikivanhoja viestejä järkyttyneenä ja nauraen! On surullista että joku on päätynyt tekemään itsemurhan niin nuorena ja on tietysti älytöntä syyttää bändiä tästä. Mutta mitä ihmeen väliä on sillä mitä musiikkia joku bändi edustaa. On varmasti paljon emoja jotka kuuntelee bändiä ja paljon rokkareita tai taviksia. Ihme kun pitää jostain tyylilajista alkaa väittelee ihan hulluna. Ja on se niin tärkeetä todistella mitkä on rockia ja mitkä ei. Huomasin kanssa kommentteja että on tyhmää tehdä itsemurhia jne. Miten kellää voi olla pokkaa edes ajatella tuolla tavalla. 13 vuotias on kuollut ja joku viitsii haukkua ja vähätellä tämän elämää ja ongelmia. Jos jonkun elämä tosiaankin on niin ruusuilla tanssimista että itsemurhan tekeminen on naurettava asia hänelle niin kannattaa avata silmät. Itse kuuntelen kaikenlaista musiikkia ja pidän paljon MCR:n sanoista sekä musiikista, mutta mua ei vois paskaakaan kiinnostaa onko se emoa tai punkkia vai mitä! mmm…mietin vaan minkäköhän ikäiset täällä on kirjotellu.

Kommentoi!

Sanna kommentoi kirjoitusta Miesten ja naisten v…

Mielestäni Zalando on paras nettikauppa. Sen lisäksi että homma on toiminut hyvin, niin tykkään Zalandon valikoimasta ja tyylistä eniten muihin verkkokauppoihin verrattuna. Ja niinkuin mainitsi, sillä on tarjolla hyviä alennuksia jatkuvasti. Itse olen tsekannut tarjoukset ja alekoodit http://www.alennuskoodi.fm/tarjoukset/zalando/ Löytyy sellaisia tarjouksia, joita ei välttämättä löydy suoraan Zalandon etusivulta.

Kommentoi!

... kommentoi kirjoitusta Emobändi Chiodosin l…

Nyt jumalauta ihan oikeesti.
Tää artikkeli tosiaan on ihan asiallinen ja tärkeä, mut toi emo- sanan käyttö vie tästä kaiken "uskottavuuden".
Craig Owens on mahtava tyyppi ja Chiodos- bändin musiikki on helvetin loistavaa, mutta en ymmärrä että Wikipediassakin bändille laitettu lukemaan "emo/ posthardcore- yhtye"
Ihan vain post- hardcore riittäisi. Tässä artikkelissa tota emo- sanaa on käytetty joka ikiseen mahdolliseen väliin.

Kommentoi!

Petri kommentoi kirjoitusta Miesten ja naisten v…

No joo, niinhän niitä saa. ;-)

Kommentoi!

Vaateliike kommentoi kirjoitusta Miesten ja naisten v…

Kiinalaisia tuotteita saa helposti suomalaisista outleteista!

Kommentoi!

Vaatekauppoja kommentoi kirjoitusta Miesten ja naisten v…

Hienoa. Myös lista kiinalaisista verkkokaupoista olisi kiva?

Kommentoi!

Nettikasinot kommentoi kirjoitusta Arvostele pelejä Pel…

Taitaa olla aika kuollut saitti?

Kommentoi!

Kalle kommentoi kirjoitusta Metuja tekee paluun.

No eipä hirveästi punkilta kuullostanut tämä Metuja. Enemmänkin tavallista suomirokkia.

Kommentoi!

John Grafenfelt kommentoi kirjoitusta Metuja tekee paluun.

Miksi Kari Bonden Metujen laulaja tappoi Pasi Lommin Mäntässä Kukkarokivellä???

Kommentoi!

Käyttöehdot