Kuuntele Gorillazin "Plastic Beach" -albumi ennakkoon.

 • Julkaistu 10.03.2010
 • Tagit:
 • Luettu 1754 kertaa

Gorillaz-yhtyeen "Plastic Head" -albumin etukannessa äkyy huonosti piirretty animaatiohahmo kuin negatiivina. Hahmo muistuttaa jonkinlaista anime-elokuvien henkilöä. Kuvan yläosassa punaisella värillä valkoista taustaa vasten lukee sekä Gorillaz että albu Julkaistaan 10.3.2010

Maailman menestynein animaatioyhtye Gorillaz julkaisee uuden albumin 10. maaliskuuta. “Plastic Beach” -levy on jatkoa yhtyeen yli 12 miljoonaa myyneille albumeille “Gorillaz” ja “Demon Days”. Murdoc ja muut bändin jäsenet ovat pitäneet leiriä salaisella saarella syvällä Tyynellämerellä ja nauhoittaneet “Plastic Beach” -albumiaan. Aalbumin on tuottanut Gorillaz. Kuuntele albumi ennakkoon juuri avatuilta yhtyeen suomenkielisiltä nettisivuilta, jotka sijaitsevat osoitteessa www.gorillaz.fi.

“Plastic Beach” -albumin kappaleet:

 1. Orchestral Intro
 2. Welcome to the World of the Plastic Beach
 3. White Flag
 4. Rhinestone Eyes
 5. Stylo
 6. Superfast Jellyfish
 7. Empire Ants
 8. Glitter Freeze
 9. Some Kind of Nature
 10. On Melancholy Hill
 11. Broken
 12. Sweepstakes
 13. Plastic Beach
 14. To Binge
 15. Cloud of Unknowing
 16. Pirate Jet

Gorillaz on:

 • 2D (laulu ja kosketinsoittimet)
 • Noodle (kitara ja laulu)
 • Murdoc Niccals (basso)
 • Russel Hobbs (rummut ja laulu)

Gorillaz koostuu animaatiohahmoista, joiden nimet ovat 2D, Murdoc, Noodle ja Russel. Sen fiktiiviset jäsenet ja koko Gorillaz-bändin konseptin loi Damon Albarn ja Jamie Hewlett vuonna 1998. Gorillazin menestysalbumit “Gorillaz” (2000) ja “Demon Days” (2005) saavuttivat lukuisia ykkössijoja ympäri maailmaa virallisilla albumilistoilla. Suomessa yhtyeen levyjä on myyty yhteensä noin 30 000 kappaletta. Yhtye on palkittu Grammy–, Novello–, VMA– ja EMA–gaaloissa.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot