Kylie Minogue juhli "Aphrodite"-albumin julkaisua Ibizalla.

Kuvassa Kylie Minogue. Kuvassa Kylie Minogue

Yli 60 miljoonaa albumia myynyt Kylie Minogue juhlisti uuden “Aphrodite”–albumin julkaisua maanantaina 5.7. Ibizan Pacha–klubilla. Kylie esiintyi Ibizalla yhdessä Swedish House Mafian kanssa ja Kylie esitti uudelta levyltään mm. “Cupid Boy” –kappaleen, joka on Swedish House Mafian Sebastian Ingrosson käsialaa. Katso Kylien pressitilaisuus levyjulkkareista tästä.

“Aphrodite”-levyn vastaavana tuottajana on toiminut Stuart Price ja levyä on ollut kirjoittamassa mm. Kylie, Stuart Price, Calvin Harris, Jake Shears, Nerina Pallot ja Keane’s Tim Rice-Oxley. “Aphrodite” on jatkoa Kylien vuonna 2007 julkaistulle “X”-albumille. Katso Kylien kommentit levynteosta tästä.

Kylie Minogue

Australiasta kotoisin oleva supertähti “White Diamond”, eli Kylie Minogue, on takonut ykköshittejä jo kolme vuosikymmentä ja esiintynyt massiivisilla kiertueilla. Muun muassa “Locomotion”, “I Shoul Be So Lucky” ja “Can´t Get You Out of My Head” -hiteistään tuttu Kylie on saanut myös alan arvostetuimman tunnustuksen Music Industry Trust Awardin Lontoossa. Hän sai kiitosta pitkästä ja menestyksekkäästä urastaan ja merkityksellisestä panoksestaan musiikin alalla.

Jaa Facebookissa

Arvat kirjoitti 4566 päivää sitten, että:

En tiennytkään että Kylie Minogue on myynyt noin helkkaristi levyjä.

n:o

Hotelli Helsinki kirjoitti 4532 päivää sitten, että:

Onkohan tämä Minogue tehnyt ollenkaan itse musiikkiaan?

n:o

Käyttöehdot