Lasten Laulukuoro Pieni Sydän — suuria tunteita pienissä sydämissä.

Laulukuoro Pienen Sydämen debyyttialbumin kansikuva, jossa näkyy suuri lauma nuoria lapsia ja teini-ikäisiä poikia sekä tyttöjä. Kuvan vasemmassa yläkulmassa yhtyeen logo, alaosassa mustalla värillä litania albumin sisältämistä kappaleista. Nuorukaisilla Julkaistaan 12. marraskuuta

Laulukuoro Pieni Sydän on 8–15 -vuotiaista lapsista koostuva laulukuoro, jonka esikoisalbumi julkaistaan 12.11. Pieni Sydän haluaa tarjota kuorossa laulaville lapsille yhdessäolon riemua ilman kilpailemista. Kuoro kannustaa lapsia luonnollisuuteen, hyvään yhteishenkeen ja olemaan mahdollisimman pitkään lapsia.

Levy sisältää koskettavia tulkintoja kotimaisista popmusiikin helmistä uusina sovituksina. Lähestymistapa tuo populaarimusiikin klassikkokappaleisiin tuoreen näkökulman, sillä moni kappale aukeaa lapsen laulamana uudessa valossa. Hyvänä esimerkkinä toimii ensimmäisenä singlenä radiojakoon lähtevä laulukuoron nimikkokappale, Sakari Kuosmasen esittämänä tunnetuksi tullut “Pieni sydän”.

Laulukuoro haluaa toiminnallaan auttaa myös muita lapsia ja nuoria, ja siksi singlen tuotto ohjataan Lastenklinikoiden Kummien kautta tukemaan lasten psykiatrista hoitoa.

Levyn muut kappaleet ovat “Päivänsäde ja menninkäinen”, “Minä olen muistanut”, “Keltainen”, “Mansikkamäki”, “Pieni ja hento ote”, “Neiti kevät”, “Sunnuntaina sataa aina”, “Ohuella langalla” ja “Matkustaja”.

Katso “Pieni sydän” -video QuickTime-formaatissa täältä. Kappale löytyy myös EMIn Jukeboxista, täältä.

Jaa Facebookissa

Cilla kirjoitti 4838 päivää sitten, että:

Hei.Miten voi liittyä tuohon laulukuoroon?Anteeksi nuo äskeiset kun pikkuveli teki nuo.Onko tuo laulukuoro ilmainen?Olisipa se että voisin liittyä.Lähetä minulle kaikki aikataulut ja milloin alkaa seuraava laulukuoro siinä ja maksaako se ja missä se on.Kiitos ja lähetä ne mitä pyysin.Teillä on hyviä laulajia.Oon 9.v tyttö ja mulla on meidän luokan melkein kaunein lauluääni,mutta ei aivan.Heippa!!!

n:o

Käyttöehdot