Lisäjännitystä Love Island Suomi -realityyn vedonlyönnistä — tosifanit käärivät voittoja kotisohvilta käsin

Vedonlyönnistä tulee ensimmäisenä mieleen urheilutapahtumat ja kotikatsomoissaan lopputuloksia jännittävät penkkiurheilijat. Nyt on kuitenkin korkea aika päivittää mielikuva aiheesta 2010-luvulle, sillä vetoa voi lyödä nykyisin mitä monipuolisimmista kohteista! Jos ympyrää kiertävät hevoset tai pallon perässä juoksevat ihmiset eivät kuulu suurimpiin intohimoihisi, mutta nautit silti mahdollisuudesta voittaa lämmikettä lompakon pohjalle, kannattaa jatkaa lukemista. Suomalaispelaajille tutuksi tullut vedonlyöntiyhtiö Betsson tarjoaa kertoimia jokaisen tositv-fanin uusimpaan ihastukseen, kun katsojat pääsevät lyömään vetoa Love Island Suomi -finalisteista! Tänä syksynä voit siis jättää penkkiurheilun sporttifaneille, kaivaa popcornit kaapista ja kaivautua sohvannurkkaan nauttimaan syksyn mehukkaimmista realitykäänteistä.

Edellä mainitun tositv-pläjäyksen lisäksi pelaajat pääsevät nykyään lyömään vetoa juuri heitä sykähdyttävistä teemoista aina politiikan tärkeimmistä käänteistä Euroviisuvoittajiin saakka. Kattavimpien valikoimien nettikasinot Betsson mukaan lukien ovat tarjonneet kertoimia tositv-tähtien edesottamusten lisäksi muun muassa presidentinvaaleihin, eduskuntavaaleihin sekä lukuisiin ajankohtaisiin viihdetapahtumiin.

Kooste Love Island Suomi -kilpailijoista

Rakkautta ja rahaa halajavat, toinen toistaan kuumemmat sinkut ottavat toisistaan mittaa Marbellan auringon alla tänä syksynä Suomessa ensi-iltansa saaneessa Love Island Suomi -sarjassa. Uusi rakkausrealitykonsepti on herättänyt kiitettävästi huomiota televisiokatsojien ja somekansan keskuudessa, eikä syyttä: ohjelmassa yhdistyvät kaikkien viha-rakkaus-tunteita herättävien tositv-ohjelmien parhaat puolet. Ohjelma on kiehtovaksi sopaksi keitetty sekoitus BB-taloa, Paratiisihotellia ja Temptation Islandia. Ihmissuhdekiemuroita, juoruja ja yllättäviä käänteitä ei tästä sarjasta puutu.

Voit tutustua Love Island Suomi -osallistujiin ja heidän Instagram-profiileihinsa Betssonin blogiartikkelissa, johon on koottu perustiedot jokaisesta kilpailijasta sekä kuvaukset heidän persoonallisuudestaan. Myös linkit kilpailijoiden Instagram-profiileihin löytyvät samaisesta artikkelista, joten pääset tutustumaan osallistujien elämään heidän somekanaviensa kautta. Kenessä on mielestäsi voittaja-ainesta? Kuka vaikuttaa rehelliseltä, kuka petolliselta? Ketkä olisivat sopivia toisilleen, kuka löytää saarelta rakkauden? Ja ennen kaikkea: mikä parivaljakko poistuu Marbellasta 25 000 euron voittopotti mukanaan?

Briteissä suursuosiota nauttiva sarja osallistaa katsojat

Love Island -konsepti kietoo katsojan pauloihinsa mielenkiintoisten juonenkäänteiden ja hämmennystä herättävän toiminnan lisäksi sillä, että katsoja pääsee vaikuttamaan saarella sutisevien kilpailijoiden elämään. Mobiilisovelluksessa pääsee esittämään toiveita saaren tapahtumiin esimerkiksi sen suhteen, että kenet halutaan saarelta pois, tai minkä parin toivotaan menevän treffeille.

Betssonin vedonlyöntisivustolla on julkaistu kertoimet siitä, ketkä kaksi päätyvät ohjelman finaaliin. Voit siis veikata valitsemaasi mies- ja naisfinalistia. Tällä hetkellä ennakkosuosikin viittaa kantaa pitkätukkainen Tampereen hurmuripalomies Patrick, johon erityisesti naisfinalistien listauksessa peräpaikkaa pitävä Veera on iskenyt silmänsä. Naisen harmitukseksi finalistiehdokkaista kirkkaimpina suosikkeina viihtyvät näin ohjelman alkumetreillä vaaleakutrinen espoolaiskaunotar Pauliina sekä sporttista ja määrätietoista kumppania etsiskelevä Johanna. Tilanne muuttuu ja elää ohjelman edetessä.

Myös Tanssii tähtien kanssa -ohjelma vedonlyöjien suurennuslasin alla

Suomalaisten televisiokatsojien iloksi Betsson on lisännyt syksyn viihdevalikoimiinsa myös koko kansan televisiospektaakkelin, Tanssii tähtien kanssa -kilpailun. Ohjelman fanit voivat lisätä kutkutusta tanssi-iltoihinsa vetokupongin avulla, kun katsojat pääsevät veikkaamaan tämän syksyn kirkkainta tähteä. Kuka tanssahtelee itsensä korkeimmalle pallille? Tällä hetkellä vedonlyöntikertoimien perusteella ennakkosuosikkeina komeilevat olympiahiihtäjä Aino-Kaisa Saarinen sekä tanssitaidoillaan suomalaisten sydämiin leijaileva Tuntemattomassa sotilaassakin näytellyt Hannes Suominen.

Näyttäisi siltä, että syksyn televisiotarjonta tuo kotisohville viihteen lisäksi paitsi mahdollisuuden vaikuttaa ohjelmien tapahtumiin, voi parhaille veikkaajille olla luvassa myös mukavia lisäyksiä syksyn budjettiin. Toivotamme siis jännittäviä ja voitokkaita syyshetkiä jokaiseen olohuoneeseen!

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot