Mariko: "Fabulous Tonight".

 • Julkaistu 15.03.2008
 • Tagit: ,
 • Luettu 2039 kertaa

Helsinkiläinen Mariko, eli Mari Pajalahti, joka on Kwanin laulajana vuosien mittaan tullut tutuksi, aikoo aloittaa soolouran julkaisemalla 2. huhtikuuta debyyttialbuminsa. Kiekon nimi on “Fabulous Tonight”. Sooloalbumilta lohkaistiin ensimmäinen single kappaleesta “Unstoppable”.

Esikoisalbuminsa tuotanto- ja sävellyspuolesta vastaa The Rasmuksen remmistä tuttu Pauli Rantasalmi. Levyn miksaajana toimi Kwanin ja Happiness-nimisen yhtyeen joukoista tuttu Antti Eräkangas. Mariko itse on hoitanut kappaleidensa sanoittamisen. Soolodebyyttinsä nainen kävi nauhoittamassa Helsingin Dynasty Recordings Oy:n studiolla, sekä Singaporessa asti. Dynasty Recordings myös julkaisee Marikon albumin.

Yhteistyön The Rasmuksen Pauli Rantasalmen kanssa Mariko kommentoi olleen äärimmäisen hedelmällistä, sillä molemmat osapuolet pääsivät toteuttamaan “omituisimpia” musiikillisia haaveitaan.

Mariko on julkaissut Kwan-yhtyeen kanssa jo neljä studioalbumia, mutta “Fabulous Tonight” on ensimmäinen irtiotto pääbändistään. Mariko kertoo levynsä olevan sellainen kuin hän itse haluaa. Levy on musiikillisesti dancen ja popin välimaastossa.

“Fabulous Tonight” -albumin kappaleet:

 1. Time Has Come
 2. Unstoppable
 3. Mmh…
 4. Step Up
 5. Kill, Kill
 6. Still Baby
 7. Meow
 8. Almost Honest
 9. Sentimental Prison
 10. Papasito

Kwan, jossa Mariko on toiminut jo vuosien ajan, on suomalainen hip hop -ryhmä. Sen tunnetuimpia ja näkyvimpiä jäseniä on Marikon lisäksi Tidjan, eli Ossi Bah Tidiane. Bändin ensimmäinen albumi, nimeltään “Dynasty”, myi ilmestyttyään platinaa Suomessa. Vuonna 2002 julkaistu “The Die Is Cast” tuplasi saavutuksensa verrattuna debyyttiin. Yhtyeen tuorein pitkäsoitto on vuoden 2006 helmikuussa ilmestynyt “Little notes”, mikä on Kwanin järjestyksessä neljäs täyspitkä lätty.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot