Matthau Mikojan: "Mania For Life".

Matthau Mikojan promovalokuvassa seisoo tummanharmaata taustaa vasten. Miehellä musta tukka ja verkkopaita sekä siniset farkut jalassa. Hänellä kädet ristissä ja kierossa. Kuvassa Matthau M.

Rokkimuusikko Matthau Mikojan (www.matthaumikojan.com), eli syntymänimeltään Matti Mikkonen, tulee julkaisemaan maaliskuussa 4. päivä studioalbuminsa “Mania For Life”. Kiekko on seuraaja muusikon albumille “Matthau Mikojan”, joka ilmestyi vuoden 2008 maaliskuussa. Kiekon valmistumisesta yhtye uutisoi tammikuun puolen välin tienoilla, jolloin kerrottiin opuksen olevan purkissa, panossa ja valmiina julkkaistavaksi. Albumilla kuullaan sellaisia englanninkielisiä kappaleita kuin “Elegantly Wasted”, “Gypsy Eye”, “Times to Be Remembered” ja “Cruel Mistress”. Mikojanin mukaan useat uudelle kiekolle päätyneet biisit saivat alkunsa viime vuoden puolella inspiroivassa ilmapiirissä. “Mania For Life” on yhtyeen keulahahmo Matthaun mukaan rankempi kokonaisuus kuin debyyttialbumi.

Vuoden 2008 aikaan Mattha Mikojan julkaisi EP-levyn “Chasing Ghosts”, joka on ensimmäinen paketti maistiaisia uuden albumin edustamasta kypsemmästä äänimaailmasta. EP:n nimikkokappale kipusi Suomessa radioasemien soittolistoille oitis ilmestyttyään. “Chasing Ghosts” -kappaleesta tullaan pian julkaisemaan musiikkivideo.

Matthau Mikojanin tiimi kävi soittamassa syksyllä 2008 keikkoja kotimaassa, sekä kiertueen Saksassa. Yhtye tulee siirtymään suunnitelmiensa mukaan Saksanmaan syövereihin myös kuluvan vuoden puolella. Muutamia keikkoja kolmipäinen yhtye tulee soittelemaan myös Venäjällä. Ryhmä musisoi lähiviikkojen aikaan Suomen maaperällä alla listatun aikataulun mukaan. Huomenna torstaina 5.2. Tampereen elokuvateatteri Niagarassa esitetään dokumenttielokuva, jossa pääosassa on Matthau Mikojan. Elokuvan yhteydessä Matthau Mikojan soittaa akustisen keikan. Pääsyliput maksavat neljä euroa ja showtime on kello 18. Illanviettoon ei ole ikärajaa.

Matthau Mikojan esiintyy:

  • 6. helmikuuta 2009: Vimma (Turku)
  • 20. helmikuuta 2009: Kustaa (Helsinki)
  • 26. helmikuuta 2009: On The Rocks (Helsinki)
  • 13. maaliskuuta 2009: Vastavirta (Tampere)
  • 5. huhtikuuta 2009: Klubi (Tampere)
  • 11. huhtikuuta 2009: Blue Pool (Forssa)
  • 24. huhtikuuta 2009: Amarillo (Jyväskylä)

Matthau Mikojan on:

  • Matthau Mikojan (laulu ja kitarat)
  • Teemu Broman (basso)
  • Simo Stenman (rummut)

Matthau Mikojan, eli Matti Mikkonen, on Tampereelta kotoisin oleva 26-vuotias muusikko. Hän toimi aikoinaan metallimusiikkia soittaneen Bloodpitin tiimissä.

Jaa Facebookissa

Heidi kirjoitti 5543 päivää sitten, että:

“Kiekko on seuraaja muusikon debyyttialbumille “Matthau Mikojan”, joka ilmestyi vuoden 2007 syyskuussa.”
Ko. levy ilmestyi maaliskuussa 2008.

n:o

Petri kirjoitti 5542 päivää sitten, että:

Okei, tämä tieto on nyt päivitetty sivulle antamasi vihjeen mukaan. Löytyykö muuta korjattavaa tai täydennettävää? Aina en itse “hokaa” vaikka kuinka yritän pinnistellä ja ponnistella. :-)

n:o

Käyttöehdot