Misfits tulee Suomeen.

 • Julkaistu 25.02.2008
 • Tagit:
 • Luettu 2262 kertaa

Vuonna 1977 perustettu punkrock-bändi Misfits (www.misfits.com) tiedottaa tulevansa esiintymään helsinkiläisen Nosturin tiloissa vappuaattona. Nosturiin hankittu Misfits on osa Elmu-yhdistyken 30. juhlavuoden konserttisarjaa. Glenn Danzigin Yhdysvalloissa kolmisenkymmentä vuotta sitten perustama Misfits on ehtinyt vuosien varrella kehittymään inspiraationa useille punk-, rock- ja hard rock-yhtyeille, kuten Metallicalle ja Guns’N‘Rosesille. Bändi esiintyy Nosturissa keskiviikkona 30. huhtikuuta. Ovet avautuvat illalla kello 21:00 ja liput tapahtumaan maksavat 25 euroa. Ennakkolippujen myynti käynnistyy ylihuomenna.

Bändi uutisoi jo kolme vuotta sitten virallisten nettisivujensa kautta, että Misfitsin remmi on ryhtynyt luomaan uutta musiikkimateriaalia uudella kokoonpanollaan. Uuden albumin materiaali oli tuohon aikaan jo tuotantovaiheessa. Bändin laulaja-basisti Jerry Only kommentoi biisien edustavan raskainta ja aggressiivisnta Misftis-mättöä tähän päivään mennessä koko sen pitkän uran aikana. Albumin huhuttiin valmistuvan julkaistavaksi huhtikuuhun 2008 mennessä. Kiekon nimi tai soittolista ei ole tiedossa. Albumi on tarkoitus julkaista bändin oman Misfits Recordsin kautta. Biisien musiikillinen tyyli on edelleen horror punkia, joten aivan totaalisesta suunnanmuutoksesta musiikillisella saralla ei ole kyse.

Uuden Misfitsin tuorein albumi on vuonna 2003 julkaistu “Project 1950”. Se sisältää vain cover-versioita vanhoista rokkikappaleista, joista valtaosa on 1950- ja 1960-luvuilta. Albumi on ensimmäinen Misfits-opus, jossa vain basistina aikaisemmin toiminut Jerry Only otti hoitaakseen bändin lauluosuudet.

“Project 1950” -albumin kappaleet:

 1. This Magic Moment
 2. Dream Lover
 3. Diana
 4. Donna
 5. Great Balls of Fire
 6. Latest Flame
 7. Monster Mash
 8. Only Make Believe
 9. Runaway
 10. You Belong to Me

Uudestisyntynyt Misfits tekee tällä hetkellä laajaa keikkaputkea, jonka joukkoihin ei harmillisesti osallistu alkuperäisjäseniin kuuluva Danzig, vaan ainoa alkuperäisen bändikokoonpanon mies on Jerry Only. Kiertueella soittaa myös Ramones-yhtyeen Marky Ramone ja rumpali ROBO, sekä kitaristi Dez Cadena. Viimeksi mainittu vaikuttaa myös Black Flagin joukoissa.

Misfits on:

 • Jerry Only (laulu)
 • Dez Cadena (kitara)
 • ROBO (rummut)
 • Dez Cadena (kitara, keikkakokoonpanossa)

Yhtye perustettiin sen jälkeen kun Glenn Danzig oli tavannus Rick Marsonin. Glenn sai idean perustaa The Misfitsin. Bändin olemassaolon voi kuitenkin halkaista kahteen eri aikakauteen. Ensimmäinen niistä on Glenn Danzigin perustaman bändin aika. Uutena kautena voidaan pitää bändin vanhojen jäsenten perustamaa uutta yhtyettä, jossa on käytetty lukuisia eri vokalisteja soittelemassa sekä vanhaa että uutta musiikkimateriaalia.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot