Miss Kittin & The Hacker: "Two".

Miss Kittinin & The Hackerin albumin "Two" etukansi on valkoinen taustaltaan. Siinä näkyy miehen ja naisen ääriviivat mutsalla värillä ja musta pallo, jonka sisällä punaista pränttiä kuvan vasemmassa laidassa keskitettynä vertikaalisesti. Julkaistaan 27.3.2009

Pariisilainen minimalistista elektromusiikkia luova Miss Kittin yhdessä aisaparinsa The Hackerin kanssa tulee julkaisemaan uransa uusimman albumin kahdessa eri formaatissa. Kiekko, jonka nimi on yksinkertaisesti vain “Two”, tullaan julkaisemaan sekä tuplavinyylinä, että CD-levynä. Opuksesta tultaneen julkaisemaan myös digitaalinen versio. “Two”-albumi julkaistaan ranskalaisen Miss Kittinin oman levymerkki Nobody’s Bizznessin kautta kuluvan kuukauden 27. päivä. Albumilta on ilmestymässä ensimmäinen single kappaleesta “1000 Dreams” samana päivänä kuin itse albumikin. Vinyyli julkaistaan 12”-vinyylinä ja digitaalisessa muodossa. Single sisältää nimikkokappaleensa lisäksi remix-biisin Maxime Danglesilta, sekä erään instrumentaalisen viisun.

Edellisen kerran ranskalainen Miss Kittin julkaisi musiikkia helmikuussa 2008 tuomalla uransa järjestyksessä toisen sooloalbumin, nimeltään “BatBox”, ihmisten ilmoille. “BatBox”-albumi sisältää yhteensä 13 uutta biisiä, jotka kaikki on kirjoitettu Miss Kittinin aikaisemmin tekemän maailmankiertueen varrella.

“Two”-albumin kappaleet:

 1. The Womb
 2. 1000 Dreams
 3. PPPO
 4. Party in my Head
 5. Indulgence
 6. Emotional Interlude
 7. Suspicious Minds
 8. Electronic City
 9. Inutile Éternité
 10. Ray Ban
 11. 1000 Dreams (Reprise)

Miss Kittin & The Hacker on:

 • Caroline Hervé (Miss Kittin)
 • Michel Amato (The Hacker)

Miss Kittin julkaisi ensimmäisen sooloalbuminsa “I Com” vuonna 2004. Miss Kittin oli jo sitä ennen ehtinyt julkaista ensimmäisen albuminsa yhdessä The Hackerin kanssa vuoden 2001 lokakuussa. Muusikkojen yhteisprojektin ensimmäisen albumin nimeksi annettiin “First Album”.

The Hacker, jonka oikea nimi on Michel Amato, on ranskalainen teknoa tuottava ja electroclashia tekevä muusikko. Hän kertoo musiikkiinsa vaikuttavan ainakin Kraftwerk, The Cure ja Depeche Mode.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot