Mondkopf: "Deaf House".

  • Julkaistu 29.05.2010
  • Tagit:
  • Luettu 3372 kertaa

Hyvin tummasävyinen kansitaide Mondkopfin EP-levyä "Deaf House" varten. Kuvan keskellä musta ympyränmuotoinen kuva, jonka sisälle kirjoitettu tummanharmaalla äänitteen nimi. Julkaistaan 31.5.2010

Pariisilainen Mondkopf julkaisee 31. toukokuuta EP-levyn “Deaf House”. Se ilmestyy sekä digitaalisesti että vinyylilevynä. Teos on sekoitus electroa, trancea ja hip hoppia. Mondkopf on nuori ranskalainen musiikintekijä ja tuottaja, joka on aikaisemmin levytysurallaan luonut EP-levyn “Fool House” sekä toteuttanut useita remixejä muille yhtyeille ja artisteille. Muusikko on tulkinnut musiikkia muun muassa Johnny Cashin, Grand Nationalin, Villeneuven, Jamie Lidellin, Numeron, Wolf Gangin ja Aufgangin tuotannosta. Tällä hetkellä Mondkopfilta on tulossa remixit dDamagen kappaleeseen “Icedawg” ja Demonin viisuun “For Ruck Sack”. Muusikon omaan tuotantoon voi tutustua Mondkopfin virallisilla MySpace-sivuilla.

“Deaf House” -EP:n kappaleet:

  1. Deaf House
  2. Werewolf Theme
  3. Legacy
  4. Eclipse

Mondkopf on:

  • Mondkopf

Muusikko on 23-vuotias mies Ranskan Touloussesta. Hän hakee musiikkiinsa vaikutteita kokeellisen electronican toimijoilta, kuten Brian Enolta ja Vangelikselta, sekä innovatiivisilta amerikkalaisilta hip hop -artisteilat, kuten Timbalandilta sekä J Dillalta. Mondkopfin musiikkia on rinnastettu samaan sarjaan kuin mitä Apparat, Modeselektor ja Kevin Shields luovat.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot