Mondo generator aloittaa kiertueensa Suomesta.

Entinen Queens Of The Stone Age -muusikko Nick Oliverin luotsaama Mondo Generator saapuu Suomeen keikalle kesäkuussa. Bändi aloittaa samalla Euroopan-kiertueensa maastamme. Yhtye esiintyy 10.6. Turun Klubilla, 11.6. Helsingin Loosessa sekä 12.6. Tampereen Klubilla, ja jatkaa sitten matkaansa mm. Saksaan, Englantiin ja Itävaltaan.

Mondo Generator on taannoin “Songs For The Deaf” -albumin jälkeen QOTSAsta lähtöpassit saaneen basisti/laulaja Nick Oliverin vuonna 1997 perustama rock-yhtye, joka nousi nopeasti kulttimaineeseen, vaikka ei alkutaipaleellaan juuri keikkaillut tai antanut haastatteluja. Kun Oliveri vapautettiin QOTSA-velvoitteistaan vuonna 2004, hän keskittyi täysipäiväisesti Mondo Generatoriin. Bändi on julkaissut tähän mennessä kolme pitkäsoittoa. Neljäs albumi “Time To Destroy” julkaistaan näillä näkymin heinä–elokuussa. Levyn ensimmäinen single “Dog Food” ilmestyy toukokuun lopulla. Albumilla soittavat Oliverin lisäksi Dave Grohl (Foo Fights, Nirvana, Them Crooked Vultures), Happy Tom (Turbonegro) ja The Fresh Prince of Darkness (The Dwarves).

Oliveri tunnetaan myös punk-yhtye The Dwarvesista ja hän on mukana kahdella Kyussin albumilla (“Wretch” ja “Blues For The Red Sun”). Lisätietoja Suomeen saapuvasta Mondo Generatorista löytyy yhtyeen omilta MySpace-sivuilta.

Mondo Generator Suomessa:

  • 10. kesäkuuta 2010: Klubi (Turku, liput 13 €, ennakkoliput myy Tiketti)
  • 11. kesäkuuta 2010: Loose (Helsinki, liput 15 €, ennakkoliput myy Tiketti)
  • 12. kesäkuuta 2010: Klubi (Tampere, liput 13 €, ennakkoliput myy Tiketti)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot