Muff Potter: "Gute Aussicht".

 • Julkaistu 02.05.2009
 • Tagit:
 • Luettu 1406 kertaa

Muff Potterin albumin "Gute Aussicht" etukannessa valokuva sinisestä järvimaisesta, jonka taustalla suuria pilvien peittämiä vuoria ja vehreää luontoa. Kuvan keskellä vetten päällä mustavalkoisina neljän miehen hahmot. Kuvan ylä- ja alaosassa keltaista po Julkaistiin 17.4.2009

Saksalainen vuodesta 1993 musiikkia maailman puklannut Muff Potter (www.muffpotter.net) nauhoitti viime vuoden ja alkaneen vuoden välimaastossa uusimman studioalbuminsa. Levyn nimeksi nelihenkinen rokkenrolliryhmä antoi “Gute Aussicht”. Se on seuraaja pari vuotta sitten julkaistulle split-levylle, jonka Muff Potter teki yhdessä Chuck Raganin kanssa. Uusina lbumi julkaistiin hiljattain CD:nä ja LP-levynä, sekä digitaalisesti ladattavassa mudoossa. Yhtye on juhlistanut kiekkonsa saapumista tähän maailmaan järjestämällä julkaisujuhlia Saksan Berliinissä ja Kölnissä, sekä Hampurissa. Muff Potter hehkuttaa albuminsa olevan sanoinkuvaamattoman voimakas, kuin höyryveturi, joka onkin saanut varsin hyvän vastaanoton sitä kuunnelleilta henkilöiltä.

Tasan tusinan verarn biisejä sisältävä “Gute Aussicht” sisältää musiikillista ilakointia suurinpiirtein 42 minuutin edestä. Opus julkaistiin levy-yhtiö Groove Attackin ja Hucks Plattenkisten kautta. Pop-rockia sisältävä pitkäsoitto on saatavilla myös Suomessa erinäisistä digitaalisen musiikin putiikeista, sekä hyvin varustetuista musiikkiliikkeistä.

“Gute Aussicht” -albumin kappaleet:

 1. Ich und so
 2. Rave is not rave
 3. Ich bin charmant
 4. Niemand will den hund begraben
 5. Blitzkredit bop
 6. Die party ist vorbei
 7. Alles war schön und nichts tat weh
 8. Wie spät ist es, und warum?
 9. Wir werden uns kümmern
 10. Mein freund das wrack
 11. Eiskunstlauf ohne ton
 12. Gute aussicht

Uudelta albumita lohkaistiin huhtikuun ensimmäisellä viikolla single kappaleest “Blitzkredit bop”. Single sisältää Muff Potterilta yhteensä kaksi biisiä, joista ensimmäinen on levyn nimikkobiisi, ja toinen on sellainen kappale kuin “Schwer Sein”.

Muff Potter on:

 • Thorsten “Nagel” Nagelschmidt (laulu ja kitara)
 • Dennis Scheider (laulu ja kitara)
 • Dominic “Shredder” Laurenz (basso)
 • Thorsten “Brami” Brameier (rummut)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot