Musapiknik valloittaa Kupittaanpuiston jälleen elokuussa.

Turun Seikkailupuiston kesäkauden päättävä Musapiknik-tapahtuma valtaa Kupittaanpuiston sunnuntaina 8.8. kello 11–18 väliseksi ajaksi. Viidettä kertaa järjestettävä tapahtuma on ilmainen, piknik-henkinen koko perheen iltapäivä, jonka tarkoituksena on luoda viihtyisä ja rento puistotunnelma kesäiseen Kupittaanpuistoon.

Musapiknikin pääpiste on Kupittaan Paviljonki -ravintolan kupeessa, mutta myös muualta puistosta löytyy runsaasti toimintaa. Ohjelmassa on livemusiikkia, teatteria, tanssia, liikuntavälinevuokrausta, työpajoja ja paljon muuta.

Musapiknikin pääesiintyjänä on “Nummela”-albumillaan koko kansan tietoisuuteen ponnahtanut Anssi Kela, joka julkaisi vast’ikään keväällä vuodet 2000–2010 kattavan singlekokoelman. Musapiknikissä Anssi Kela nähdään esiintymässä trion kanssa.

Muita lavalle nousevia esiintyjiä ovat muun muassa folk-musiikillaan ihastuttanut, näyttelijänäkin tunnettu, Irina Björklund, lastenmusiikkiorkesterit SukkaShokkiSakki ja Pulun Unelma. Tämän vuoden Musapiknikissä on myös mahdollista nähdä ravintolataikuuden sekä viihdeohjelmien SM-pronssia saavuttaneen taikuri Aaro Sorvan taikashow.

Musapiknikin järjestää Turun kaupungin Nuorisoasiainkeskus yhteistyössä Suomen Punaisen Ristin Varsinais-Suomen piirin, Turun Liikuntapalvelukeskuksen, sekä Turun ja Kaarinan Seurakuntayhtymän kanssa. Tapahtumaa tukevat myös Radio Sata sekä Viking Line. Lisätietoja tapahtumasta löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.turku.fi/musapiknik.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot