My Ruin luo "Ghosts and Good Stories" -albumia.

  • Julkaistu 07.11.2009
  • Tagit:
  • Luettu 1424 kertaa

Yhdysvaltalainen hard rock -yhtye My Ruin asteli lokakuun puolella studion syövereihin nauhoittelemaan uransa järjestyksessä kuudetta pitkäsoittoa. Los Angelesista käsin operoiva My Ruin tiedottaa nyt äänityshommien etenevän siihen malliin, että lopputuote, albumi “Ghosts and Good Stories”, tullaan julkaisemaan alkuvuodesta 2010 levymerkki Tiefdruck-Musikin kautta.

Kaksihenkisen yhtyeen naislaulaja, joka on samalla My Ruinin kitaristi Mick Murphyn vaimo, tilittää uuden albumin äänitystöiden sujuvan hämmästyttävän hyvin. He työstävät kiekkoaan Pohjois-Hollywoodissa sijaitsevassa Entourage Studiossa yhdessä äänialan asiantuntija Josh Lynchin kanssa. Lynchin lisäksi albumin tuottamisessa avustaa My Ruinin Mick Murphy. Tähän mennessä kiekolle on nauhoitettu 13 kappaleen rumpuraidat.

Entourage Studioilla nauhoittaminen muistuttaa yhtyeen laulajan mukaan vuotta 2000, jolloin he nauhoittivat Grandmasterin studiossa albuminsa “A Prayer Under Pressure of violent Anguish”. Uuden albumin äänityspaikaksi valitussa studiossa on sopiva lämmin tunnelma ja senpä takia äänittäminen onkin ollut yhtä juhlaa. Erityistä kiitosta Tairrie B. Murphy antaa tuottajalleen, jota nainen luonnehtii hauskaksi ja lahjakkaaksi toimijaksi alallaan. Toisin kuin edellisen albumin äänitystöiden aikana, uuden opuksen nauhoittamisessa vokalisti ei ole juurikaan joutunut stressaamaan.

Tällä hetkellä My Ruinilla on valmiina yhteensä kahdeksan uutta biisiä. Ne kuulostavat massiivisilta jo nyt huolimatta siitä, ettei niihin ole vielä isketty muita kuin rumpu- ja kitararaitoja. Kappaleisiin on tarkoitus pian purkittaa bassokuviot.

“Ghosts and Good Stories” tulee olemaan seuraaja vuonna 2008 julkaistulle viidennelle täyspitkälle levylle, kiekolle “Throat Full of Heart”. Uuden opuksen luomisprosessin bändi on halunnut hoitaa verkkaiseen tahtiin, koska duo pyrkii nyt tekemään huolellista jälkeä hätäilemisen ja kiirehtimisen sijaan. Ainakin marraskuun ajan levyä nauhoitetaan ja joulukuussa se on tarkoitus masteroida. Sen jälkeen albumia valmistellaan julkaistavaksi ensi vuoden huhtikuussa.

Bändi solmi lokakuun ensimmäisellä puoliskolla yhteistyösopimuksen levy-yhtiö Tiefdruck-Musikin kanssa. Levytyssopimus on bändin mielestä enemmän kuin tyydyttävä, sillä levymerkki on aidosti kiinnostunut yhtyeen edustamasta musiikista.

My Ruin on:

  • Tairrie B (laulu)
  • Mick Murphy (kitara)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot