Negative: "Won't Let Go" -musiikkivideo.

 • Julkaistu 28.04.2008
 • Tagit:
 • Luettu 1899 kertaa

Negativen "Karma Killer" -albumin kansikuva, jossa Jonne Aaron poseeraa harmaasävyisessä valokuvassa. Vasemmassa laidassa lukee valkoisella värillä, että "Negative" ja oikeassa alakulmassa sinisellä värillä "KarmaKiller". "Karma Killer" -albumilta

Rokkiryhmä Negative (www.negative.fi) julkaisi vast’ikään valmistuneen lähes neljän minuutin pituisen musiikkivideonsa kappaleestaan “Won’t Let Go” netissäkin. Kyseisen videoklipin yhtye kävi purkittamassa Ruotsin Tukholmassa, jossa ruotsalainen Baranga Filmsin kuvaustiimi toteutti videon kuvaustyöt noin viikko sitten. Musiikkivideon yhtye aikoo vyöryttää välittömästi myös televisiokanavien käyttöön. Negativen keulahahmo, laulaja Jonne Aaron, kertoo musiikkivideon kuvaustöiden sujuneen hyvin ammattimaisesti ja organisoidusti. Lopputulokseksi bändi sai uuden albuminsa, joka on nimeltään “Karma Killer”, teemaan ja tunnelmaan sopivaa väritystä. Negativella on aikomus julkaista uuden albuminsa 7. toukokuuta. Kiekko on jo nyt ennakkotilattavissa esimerkiksi Levykauppa Äxän hyllystä.

Negativen “Karma Killer” julkaistaan keskiviikkona 7.5.2008 Hype Recordsin kautta. Albumi valittiin viikon albumiksi Radio YleX:n puolella.

“Won’t Let Go” -musiikkivideo:

“Karma Killer” -albumin kappaleet:

 1. A Devil On My Shoulder
 2. Sealed
 3. Won’t Let Go
 4. Motherfucker (Just like you)
 5. Giving Up!
 6. An Ornament
 7. Dead As We
 8. Anna Simona
 9. Lust N’ Needs
 10. Gravity Of Love

Negative on:

 • Jonne Aaron Liimatainen (laulu)
 • Lauri “Larry Love” Markkula (kitara ja taustalaulu)
 • Antti “Anatomy” Aatamila (basso)
 • Janne “Jay Slammer” Heimonen (rummut)
 • Janne “Mr. Snack” Kokkonen (kosketinsoittimet ja taustalaulu)
 • Tuomas “Gary” Keskinen (kitara)

Bändin joukoissa tapahtui radikaali muutos tammikuussa, kun Negative kertoi julkaisemassaan uutisessa kitaristi Sir Christuksen erottamisesta. Mies päätettiin erottaa bändistä sen takia, että bändiläisten ja Sir Christuksen tavoitteet ovat viime aikoina poikenneet turhan paljon toisistaan. Miehet kasvoivat toisistaan erilleen.

Mistä “Karma Killer”?

 • CDON.COM toimittaa “Karma Killer“ -albumin postitse parissa-kolmessa päivässä albumin ilmestyttyä.

Albumin julkaiseva Hype Records sisältää bänditallissaan Negativen lisäksi myös yhtyeeseen läheisesti kytköksissä olevan Flinchin, mutta sen lisäksi myös sellaisia bändejä kuin Black Sonic Prophets, Day Eleven, Garage 13, Heijaste, Jann Wilde & Neon comets, Lord Est, Parasite City, The Grammers ja The Winyls.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot