Nekromantix Nosturiin ja Pakkahuoneelle.

  • Julkaistu 21.12.2009
  • Tagit:
  • Luettu 2934 kertaa

Jo 20-vuotias psychobilly-yhtiö Nekromantix (www.nekromantix.com) aikoo esiintyä Suomessa ensi vuoden huhtikuussa kahteen kertaan. Bändi tullaan näkemään sen tulevalla Suomen-kiertueella ensimmäiseksi Helsingin Nosturissa ja sitten seuraavana päivänä Tampereen Pakkahuoneena lavalla. Näillä keikoilla ei enää nähdä ryhmän pitkäaikaista rumpalia, Andy Demizeä, joka menehtyi liikenneonnettomuudessa tammikuussa 2009. Tanskalaista alkuperää oleva rytmiryhmä marssittaa kuitenkin alkuperäiskokoonpanonsa ainoan jäsenen, nimittäin bassoa ja suutaan soittavan Kim Nekromanin, yhdessä täydennysmiesten kanssa soittelemaan Pakkahuoneelle, jonne ei ole ikärajaa. Nosturin keikka on yli 18-vuotiaille. Nämä keikat organisoidaan yhdessä Fullsteam Agencyn, Sue-lehden, Goofin’ Recordsin sekä Hellbilly Crewn kanssa.

Bändin rumpali Martinez kuoli auto-onnettomuudessa 11.1.2009. Sen jälkeen hänet korvattiin Lux-nimisellä pelimannilla, joka on entinen jäsen sellaisista bändiprojekteista kuin Mystery Hangup ja Sacred Storm. Lux on naispuolinen jäsen ja siinäkin mielessä historiallinen muutos Nekromantixin elävässä voimassa. Lux nähtiin yleisön edessä mm. Nekromantixin kiertueella Pohjois-Amerikassa yhdessä Reverend Horton Heatin kanssa.

Nekromantixin tuoreinta musiikkia edustaa vuonna 2007 ilmestynyt seitsemäs albumi, levy “Life Is a Grave & I Dig It!”, jonka julkaisi levymerkki Hellcat Records. Tällä levyllä kuullaan kitaristi Tröy Deströytä ja rumpali Andy DeMizeä, jotka korvasivat bändistä aikaisemmin eronneen veljesparin Peter ja Kristian Sandorffin. Sandorffin veljekset erosivat bändistä vuonna 2005, kun yhtyeen keulahahmo muutti Yhdysvaltojen Kaliforniaan ja veljekset halusivat jäädä Tanskaan.

Nekromantix esiintyy Suomessa:

  • Torstaina 1. huhtikuuta 2010: Nosturi (Helsinki)
  • Perjantaina 2. huhtikuuta 2010: Pakkahuone (Tampere)

Bändin keikoille Suomessa ryhdytään myymään pääsylippuja tänään maanantaina 21. joulukuuta. Pääsyliput maksavat ennakkoon 35 euroa, sekä mahdollisen toimituskulun. Ennakkopilettejä myy Tiketti ja Lippupalvelu. Ostorajoitukseksi on asetettu max. 5 pääsylippua asiakasta kohden.

Nekromantix on:

  • Kim Nekroman (arkkubasso ja laulu)
  • Pete Belair (kitara ja taustalaulu)
  • Lux (rummut)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot