Nightwishin laulajan raskaus ei vaikuta yhtyeen toimintaan.

  • Julkaistu 06.03.2010
  • Tagit:
  • Luettu 2233 kertaa

Valokuva Anette Olzonista, jolla musta hame ja mustat hiukset sekä naurava ilme kasvoilla. Naisen toisessa käsivarressa jotain kangasta ja rättiä. Kuvan tausta on opaalinsininen. Kuva: Ville Juurikkala

Poppimetallibändi Nightwish uutisoi managerinsa Ewo Pohjolan suulla, ettei sen ruotsalaisen laulaja Anette Olzonin raskaus tule vaikuttamaan yhtyeen seuraavan studioalbumin nauhoitushommiin. Anetten yllätysraskaus ei vaikuta bändin suunnitelmiin millään muotoa. King Foo Entertainment Ltd:tä edustava Pohjola toteaa lapsen saamisen olevan loppujen lopuksi iloinen asia. Anette Olzonilla on jo entuudestaan 8-vuotias poikalapsi Seth, joka asuu nyt laulajan entisen aviomiehen luona. Myös Nightwishin rumpali Jukka Nevalainen ja basisti-laulaja Marco Hietala joutuvat organisoimaan bänditoiminnan ja yksityiselämän välistä suhdetta, sillä molemmilla miehillä on jälkikasvua kotona odottamassa. Marco Hietalalle syntyi hiljattain kaksospojat.

Aikaisemmin Anette Olzon, oikealta nimeltään Anette Blyckert, paljasti aikovansa lähteä Suomeen mahdollisimman pian pitämään bänditreenejä Nightwishin “poikien” kanssa synnytettyään lapsensa. Hän aikoo yhdistää uran ja äitiyden toimimalla Suomessa parin viikon ajan uusien Nightwish-albumin biisien kanssa. Sen jälkeen kun biisimateriaali on valmis äänitettäväksi, hän palaa kotiinsa, sillä lauluosuudet nauhoitetaan vasta sen jälkeen kun muut soittimet, orkesterin ja kuoron osuudet on purkitettu. Hänellä ei ole siis suurempaa stressiä luvassa, sillä hän aikoo omien sanojensa mukaan lähteä äänittämään vasta ensi vuonna. Olzon arvelee pystyvänsä yhdistämään keikkaelämän ja vastasyntyneen lapsen hoitamisen hyvin. Nainen toteaa päättäneen yhdessä muiden Nightwishin jäsenten kanssa, että seuraava maailmankiertue hoidetaan edellistä kevyemmin. Hänellä on sitä paitsi kotona lapsen isä hoitamassa ja lastenkaitsijakin varmuuden varalta. Laulaja ei halua stressata näiden asioiden vuoksi, sillä hän tietää asioiden loppujen lopuksi sujuvan hyvin. Edellinenkin keikkaputki sujui hyvin vaikka kiertue-elämä oli raskasta.

Nightwishin seuraava kiertue käynnistyy syyskuussa 2011, jolloin bändin seuraava pitkäsoitto julkaistaan. Edellisen kiertueensa ryhmä päätti syyskuussa 2009 Helsingissä Hartwall Arenan lavalla. Kyseinen konsertti oli parin vuoden pituisen maailmankiertueen päätepiste. Helsingin keikkaa kävi katsomassa 11 000 maksavaa asiakasta.

Nightwish on:

  • Anette Olzon (laulu)
  • Emppu Vuorinen (kitara)
  • Tuomas Holopainen (kosketinsoittimet)
  • Marco Hietala (basso, laulu ja akustinen kitara)
  • Jukka Nevalainen (rummut)

Jaa Facebookissa

tomi kirjoitti 5159 päivää sitten, että:

Vai syntyi kaksospojat hiljattain? Katsoppas Kuorosota ens sunnuntaina ja kerro mulle miten hiljattain ne pojat ovat syntyneet?

n:o

Käyttöehdot