Orlando Bloom auto-onnettomuudessa.

30-vuotias Orlando Bloom joutui auto-onnettomuuteen viime perjantain aamuna kun hän oli autoilemassa Hollywoodin alueella Los Angelesissa. Mies ei loukkaantunut onnettomuudessa, eikä hän ollut myöskään päihtyneessä tilassa, kertoi paikallinen poliisiviranomainen. Poliisi joutui kuitenkin kuulustelemaan Bloomin kantaa tapahtuneeseen niin paikan päällä kuin sairaalassakin. Viranomaiset totesivat heti alkuun, ettei Orlando vaikuttanut olevan minkäänlaisen päihdeaineen vaikutuksen alaisena. Näyttelijälle ei kuitenkaan tehty onnettomuuden jälkeen ns. kenttätestiä, jolla selvitetään veren alkoholipitoisuus.

Mies ajoi lainaamansa vuoden 2003 mallia olevan Toyota Matrix -merkkisen auton hallitsemattomasti kahteen pysäköityyn kaaraan. Orlando Bloomin käyttämä ajoneuvo oli rekisteriotteen mukaan Dariusz Wolskin automobiili — kyseinen heppu tunnetaan Pirates of the Caribbean -elokuvasarjan valokuvaajana. Bloom väisti edessä ajanutta autoa, joka vaihtoi yllättäen kaistaa Bloomin edustalla, jonka vuoksi mies joutui kurvaamaan turvaan ja onnistui sitä kautta murjomaan kahta pysäköityä ajoneuvoa. Näyttelijä kertoi poliisille, että hän uskoi paparazzi-kuvaajan vainonneen häntä. Mies arvelee hänet tieltä kiilanneen auton kuuluvan valokuvaajalle.

Iso-Britanniassa syntynyt Orlando Bloom oli aikaisemmin perjantai-iltana illastanut ja juhlinut West Hollywoodissa. Bloomin kanssa auto-onnettomuuteen joutuneet kaksi naishenkilöä loukkaantuivat. Autossa oli 35-vuotias rouva, joka istui takapenkillä. Naisen niska loukkaantui. Myös toinen nainen, iältään 30-vuotta, loukkasi itsensä auton pelkääjänpaikalla, sillä turvavyö oli hiertänyt hänen kaulaansa. Orlando matkusti sairaalaan em. naisten kanssa.

Poliisi pitää tapahtunutta onnettomuutena, eikä siitä ole luvassa tarkempaa tutkintaa.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Etsi sivustolta

Suositellut linkit

Tuorein kommentti

Kuuminta viime aikoina