Page luo uutta albumia.

  • Julkaistu 12.12.2009
  • Tagit:
  • Luettu 1435 kertaa

Kohta 30 vuoden ajan toiminut ruotsalaisyhtye Page aikoo julkaista jälleen uuden syntikkapoppialbumin. Vuonna 1980 perustettu Page on yksi niistä yhtyeistä, jotka toivat tämän musiikkityylin Ruotsiin. Nyt yhtye kirjoittaa biisimateriaalia uutta kiekkoa varten, mutta toistaiseksi ryhmä ei ole viitsinyt paljon hehkuttaa tekemisiään. Bändi on vuodesta 1999 lähtien viettänyt hiljaiseloa, mutta missään vaiheessa Page ei ole virallisesti hajonnut. Ryhmältä ilmestyi edellisen kerran musiikkia vuonna 2000, jolloin parin viime vuosikymmenen tekemisistä kertova kokoelma-albumi “Så pass! Page 1980–2000” julkaistiin Euroopassa.

Bändin merkittävimpiä julkaisuja on vuonna 1991 julkaistu albumi “Page”. Page ehti julkaista musiikkia vielä 1990-luvun puolella, mutta fanikunta tuntuu muistavan bändin erityisesti sen levytysuran varhaisista singleistä, kuten kappaleesat “Dansande Man”. Page nähtiin yleisön edessä viimeisen kerran Swedish Electronic Music Awards -tapahtumassa vuonna 1999.

Page on:

  • Marina Schiptjenko
  • Anders Eliasson

Pagen riveissä laulava Anna Marina Schiptjenko toimii lisäksi Bodies Without Organs -nimsiessä bändissä. Sen jälkeen kun Page lakkasi julkaisemasta uutta musiikkia 1990-luvulla, Alexander Bard houkutteli naisen osallistumaan Vacuum-nimiseen bändiprojektiin. Vacuum ei ottanut tuulta siipiensä alle, joten vuonna 2004 nainen liittyi Alexandeerin uuteen yhtyeeseen, Bodies Without Organsiin, joka on vuosien varrella esiintynyt ahkerasti Skandinaviassa ja Euroopan alueen itäosien maissa.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot