Pamela Anderson eläkkeelle.

Televisiostakin tuttu superblondi Pamela Anderson (www.pamelaanderson.com), joka on parhaiten tuttu menneiden vuosien hittisarjasta Baywatch ja rohkeista valokuvista Playboy-lehdelle, aikoo lähteä nauttimaan hyvin ansaituista eläkevuosista seuraavien viiden vuoden sisällä. Nainen suunnittelee hylkäävänsä viihdetaiteilijana toimimisen ja muuttavansa Kanadaan pysyvästi. Torstaina julkisuuteen laskettujen tietojen mukaan 40-vuotias Anderson lausui USA Today -lehdelle, että huolimatta hänelle säännöllisesti saapumista roolitarjouksista hän on liian “laiska” jaksaakseen toimia tällä alalla kauempaa.

Pamela Anderson haluaa asettua vihdoin aloilleen ja nauttia elämän rauhallisemmasta puolesta ilman jatkuvaa median valoissa paistattelemista yhdessä kolmannen aviomiehensä, Rick Salomonin, kanssa. Pamela meni naimisiin Salomonin kanssa viime kuussa Las Vegasin uhkapelikaupungissa.

Nainen kertoi jenkkilehdelle saavansa ihan säännöllisesti tarjouksia kaikenmaailman elokuva- ja televisioprojekteja varten. Hän kertoo kieltäytyvänsä kaikista tarjouksista — tämä saa Andersonin mukaan hänen agenttinsa aivan mielipuoliseksi. Pamela tunnustaa olevansa laiska. Hän ei halua tehdä töitä, vaan olla yhdessä lastensa kanssa. Pamela Andersonillahan on jo kaksi lasta. Molemmat lapset hän sai yhdessä entisen aviomiehensä Tommy Leen kanssa. Pariskunta ehti olla naimisissa kolmen vuoden ajan (vv. 1995-1998). Avioliitto päättyi sen jälkeen kun heidän yhteisestä sopimuksesta taltioima kotivideo päätyi Internetiin kaiken kansan tirkisteltäväksi.

Anderson on tällä hetkellä lavalla Las Vegasissa hollantilaisen taikuri Hans Klokin kanssa. He tekevät yhdessä show’ta aina joulukuun toisen viikon alkuun asti. Eläkkeelle nainen vihjaa siirtyvänsä vähintään viisi vuotta lisää, jonka jälkeen hän aikoo siirtyä takaisin Kanadaan. Hän kertoi omistavansa maata siellä, jonne on hyvä siirtyä nauttimaan elosta ihan media-alan häslinkiä. Suomessakin Pamela Anderson on käynyt kääntymässä, sillä hänhän toimi vuoden 2007 kesällä järjestetyssä Raumanmeren juhannusjuhlilla emäntänä.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot