Paul McCartneyn avioero maksaa 100 000 000 USD?

Irlantilainen Heather Mills McCartney, joka on suunnitelmiensa mukaan pian ex-vaimo 65-vuotiaalle muusikko Paul McCartneylle, aikoo hakea avioeroa miehestään. Heather McCartney on entinen malli ja 39-vuotias nainen, joka antoi hiljattain lähes pari tuntia kestäneen lausunnon julkisuudessa aikomuksistaan pakata hynttyyt ja lähteä eroon miehestään. Avioeron takana on naisen mukaan miehen “käsittämätön käytös”. Vaimo antoi Paul McCartneylle yhden lapsen vuonna 2003 mentyään vuotta aikaisemmin Paulin kanssa naimisiin. Viime vuonna he erosivat nimellisesti, mutta nyt avioero aiotaan hoitaa myös juridisesti.

Mills McCartney kertoi lausunnossaan, että hän vertaa itseään ihmisoikeustaistelijoihin, joita ihmiskunnan historiassa on nähty jo aikojen alsuta lähtien. Naisen mukaan jok’ainoa ihmisyksilö tämän maailman historiassa, joka on yrittänyt tehdä muutosta sillä hetkellä vallinneisiin asioihin, on joutunut kokemaan median tai valtion osalta kauhea käytöstä.

Paul McCartneyn omaisuuden on arvioitu olevan yli 1,6 biljoonaa Yhdysvaltain dollaria. Vaimolleen mies on brittilehdistön mukaan tarjonnut noin 50 miljoonaa, mutta Heather taas haluaa vähintään puolet enemmän. Iso-Britanniassa syntynyt James Paul McCartney on kotimaansa kolmanneksi rikkain mies ja yksi maailman menestyneimmistä muusikoista. Muusikon tuorein albumi on kuluvan vuoden kesäkuussa ilmestynyt “Memory Almost Full”.

“Memory Almost Full” -albumin kappaleet:

 1. Dance Tonight
 2. Ever Present Past
 3. See Your Sunshine
 4. Only Mama Knows
 5. You Tell Me
 6. Mr. Bellamy
 7. Gratitude
 8. Vintage Clothes
 9. That Was Me
 10. Feet in the Clouds
 11. House of Wax
 12. End of the End
 13. Nod Your Head

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot