Paul Potts: "Passione".

 • Julkaistu 12.04.2009
 • Tagit:
 • Luettu 1644 kertaa

Harmaasävyinen valokuva Paul Pottsin albumista "Passione", jossa mies seisoo suuren joen rannalla kerrostalojen edustalla. Kuvan yläosassa artistin nimi ohuin tikkukirjaimin ja sen alla albumin nimi. Julkaistaan 13.5.2009

Brittiläinen tenorilaulaja Paul Potts tulee julkaisemaan debyyttialbumilleen “One Chance” seuraajan “Passione”-nimisestä pitkäsoitosta, jonka levy-yhtiö Sony Music Entertainment tulee julkaisemaan Suomessa toukokuun 15. päivä. Muusikon ensimmäinen albumi rynni ilmestyttyään vuonna 2007 jopa 13 maassa albumilistojen kärkisijoille. Levy myi platinaa 27 eri maassa ja rikkoi neljä kultalevyrajaakin. Paul Pottsin uudesta albumista povataan samanlaista hittiä kuin esikoislevytyksestäkin. Puhelinmyyjästä tenorilaulajaksi ylennyt mies myi ensimmäisellä albumillaan 3,5 miljoonaa kopiota maailmanlaajuisesti. Muusikko on tehnyt ensimmäisen maailmankiertueensa, jossa 100 konserttia, joista monet myytiin loppuun. Kotimaassaan hän on esiintynyt yleisöille, joiden katsojamäärät ovat olleet yli 50 000 kappaletta.

Paul Potts hehkuttaa olevan sanoinkuvaamattoman jännittynyt ja ylpeä saadessaan julkaista “Passione”-albumin, joka on tyystin toisenlainen kuin “One Chance”. Uusi albumi on aikaisempaa voimakkaammin klassisempi ja sen luomistyöhön on osallistunut runsaasti eurooppalaisia muusikkoja.

“Passione”-albumin kappaleet:

 1. La Prima Volta (First Time Ever I saw You Face)
 2. Sei Con Me (Duet with Hayley Westenra) (There For Me)
 3. Un Giorno Per Noi
 4. Il Canto
 5. Senza Luce (A Whiter Shade Of Pale)
 6. Piano (Memory)
 7. Mamma
 8. Tristesse
 9. Bellamore
 10. E Lucevan Le Stelle

Walesista kotoisin oleva Potts meni naimisiin vuonna 2003 Julie-Annin kanssa, johon mies oli tutustunut alunperin Internetin chattihuoneen välityksellä. He tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa helmikuussa 2001 Swansean rautatieasemalla. Naisella oli jo entuudestaan valokuva Pottsista, joten hän tiesi miltä mies näytti, mutta Paulilla ei kertoman mukaan ollut aavistustakaan naisen ulkonäöstä.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot