P!nk julkaisee kuudennen studioalbuminsa "The Truth About Love" 17. syyskuuta

  • Julkaistu 12.07.2012
  • Tagit:
  • Luettu 5437 kertaa

Punainen tausta, jota vasten huuliaan lipova nainen, jolla lierilakki vinosti päässään. Kuvassa P!nk

P!nk on tehnyt yhteistyötä tuottaja Greg Kurstinin (Lily Allen, Red Hot Chili Peppers, Foster The People & The Shins) kanssa ensimmäistä kertaa tämän julkaisun parissa. Mukana ovat olleet myös vanhat yhteistyökumppanit Max Martin, Shellback, Billy Mann ja Butch Walker. P!nk työskenteli levyllä myös lauluntekijä/tuottaja Dan Wilsonin (Adelen "Someone Like You") kanssa. Albumi on P!nkin ainutlaatuinen näkemys rakkauden eri sävyistä — tummasta, vaaleasta, iloisesta ja surullisesta.

Ensimmäinen sinkku, "Blow Me (One Last Kiss)" on räjähdysmäisesti saavuttanut suosiota ympäri maailmaa sen jälkeen, kun se alkoi soimaan radioissa. Sinkku on nyt saatavilla digikaupoista. Kappaleen on kirjoittanut P!nk yhdessä tuottaja Greg Kurstinin kanssa. Sen jälkeen kun P!nk rauhoitti elämäänsä perheen perustamisen vuoksi, ensimmäisen sinkun tarttuva melodia ja vahvat sanat kertovat maailmalle, että P!nk on palannut ja on täydessä iskussa!

Aloitusvuotensa 2000 jälkeen, P!nk (Alecia Moore) on julkaissut kuusi albumia ("Can’t Take Me Home", "M!ssundaztood", "Try This", "I’m Not Dead", "Funhouse", "Greatest Hits So Far…"), myynyt yli 30 miljoonaa levyä, 65 miljoonaa singleä (liki 20 miljoonaa biisiä digitaalisesti) ja yli miljoona DVD:tä maailmanlaajuisesti. P!nkillä on myös ollut 11 sinkkua top 10:ssä Billboard Hot 100 -listalla. Sen lisäksi 15 P!nkin sinkkua on saavuttanut ykkössijan vähintään yhdessä tai useammassa maassa. Hän on saanut kolme Grammya, kaksi Billboard Music Awards -palkintoa, viisi MTV Video Music Awards -palkintoa, kaksi MTV Europe Awards -palkintoa, kaksi People’s Choice Awards -palkintoa ja paljon muita. P!nkin viimeisin studioalbumi "Funhouse" nousi heti sijalle #2 Billboard Top 200 -listalla ja sijalle #1 Englannissa, Australiassa, Hollannissa, Uudessa-Seelannissa and Sveitsissä. Albumilta tuli hittisinkku "So What", joka nosti P!nkin toista kertaa sijalle #1 Billboard Hot 100-listalla ("Lady Marmalade" -sinkun jälkeen). Hänen viimeisin julkaisunsa, "Greatest Hits So Far…" sijoittui heti Top 10:een yli 13 maassa ja tuotti hittisinkut "Fuckin Perfect", joka saavutti sijan #2 Billboard Hot 100 -listalla ja "Raise Your Glass", joka oli P!nkin kolmas kerta sijalla #1 Billboard Hot 100-listalla.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot