Suomalainen Playmysong käyttöön Hollywood-klubilla.

Tunnettu The Roxy Theatre -klubi otti viime sunnuntaina käyttöön suomalaisen Playmysong-palvelun Hollywoodissa, Los Angelesissa. Klubin yleisö voi nyt ilmaiseksi kännyköillään valita mikä musiikki The Roxyssä soi live-keikkojen välissä. Playmysongin käyttäjät voivat myös jakaa tiedot soittamistaan kappaleista Facebookissa ja Twitterissä — mainostaen näin sekä artisteja että The Roxy -klubia ystävilleen sosiaalisessa mediassa.

Playmysong on mainio työkalu keikkapaikoille, jotka haluavat osallistaa omaa yleisöään. Asiakkaamme tulevat jo katsomaan lempibändejään The Roxy -klubille, joten miksi emme antaisi heidän soittaa myös heidän lempimusiikkiansa?, sanoo Tonya Cooke, The Roxy Theatren Social Media Manager.

Emme voisi olla tyytyväisempiä siitä, että palvelumme on nyt tämän ikonisen klubin asiakkaiden käytössä amerikkalaisen musiikkikulttuurin sydämessä, sanoo Rami Korhonen, Playmysongin toimitusjohtaja ja toinen perustajista.

Baarit ja keikkapaikat voivat ottaa Playmysongin käyttöön ilmaisella sovelluksella, joka on optimoitu iPod Touch -laitteelle. Baarit käyttävät omaa musiikkikokoelmaansa ja voivat helposti rajata kuinka usein yksi käyttäjä voi soittaa kappaleen.

Playmysong toimii hienosti baareissa ja keikkapaikoissa, mutta sopii myös mainiosti kotibileisiin, toimistoihin ja urheilutiloihin. Korvaamme satunnaisen musiikin sosiaalisella musiikilla vuorokauden ympäri, toteaa Timo Kari, Playmysongin teknologiajohtaja ja toinen perustaja.

Lisätietoja palvelusta löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.playmysong.com.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot