Ramopunk.com juhlistaa 7-v. synttäreitään kolmen päivän punkbileillä.

Ramopunkin pää-äänenkannattaja Ramopunk.com juhlii 7-vuotista taivaltaan Tampereen Vastavirta-klubilla kolmepäiväisessä punktapahtumassa peräti 14 esiintyjän voimin ajalla 5.–7. maaliskuuta. Tapahtumassa esiintyvät mm. Pojat, Joey Luumäki & Tappajatomaatit, Rehtorit ja Kakkahätä-77.

Ramopunk.com 7v-tapahtuman esiintyjät:

 • Pojat
 • Joey Luumäki & Tappajatomaatit
 • Rehtorit
 • Kakkahätä-77
 • 70-luvun Vihannekset
 • Himanes
 • Debbie
 • Tarjas
 • Väärät Vieraat
 • Iskuryhmä
 • Joey Luumäki (soolo)
 • Jack Addict
 • The Loose
 • Normaaliryhmä

Kaksi levynjulkaisukeikkaa

Legendaarisen Ne Luumäet -yhtyeen laulajan Joey Luumäen uusi bändi Joey Luumäki & Tappajatomaatit soittaa tapahtumassa ensimmäisen virallisen keikkansa ja julkaisee samalla debyyttilevynsä, joka on Rampunk.comin seitsenvuotisbileitä juhlistava CD-EP. Levy on käytännössä ennakkoon lähes loppuunmyyty jo julkaisuhetkellä.

Valokuva Joey & Tappajatomaatit -bändin jäsenistä, jotka soittavat lähietäisyydellä yleisöstä, joka on pakkautunut muusikkojen eteen. Kuvassa etualalla lyhythiuksinen mies ottaa valokuvaa. Taustalla näkyy kaksi muusikkoa soittamassa.
Kuva: M!ka Vesterinen / Ramopunk.com

Tappajatomaattien lisäksi ramopunk-genren pioneeriyhtyeisiin lukeutuva Pojat juhlistaa levynjulkaisukeikalla seitsemättä pitkäsoittoaan “Ketä sä rakastat”.

Punk Kuopio esittäytyy

Ramopunk.comin kuopiolainen ylläpitäjä Mika Vesterinen esittelee bileissä myös Kuopion punksceneä ja tapahtumassa päästään tutustumaan kahteen tämän hetken parhaaseen kuopiolaiseen punk-bändiin, jotka ovat Jack Addict ja The Loose.

Juontajat

Juontajina tapahtumassa toimivat Joey Luumäki ja Rehtori Heko, joka tunnetaan myös nimellä Heko Luumäki, sekä Iskuryhmä-Teemu Iskuryhmä-yhtyeestä.

Lippuja vielä ovelta

Perjantain ja lauantain ennakkoliput myytiin loppuun jo yli 2 kuukautta ennen tapahtumaa. Jonkin verran lippuja tulee myyntiin vielä ovella perjantaina ja lauantaina. Torstaille ei ennakkomyyntiä ollut lainkaan, vaan kaikki liput myydään ovelta. Torstain lipun hinta on 4 € ja perjantain ja lauantain lippujen hinnat 7 €.

Jaossa ramopunkin Kultainen pesäpallomaila

Ramopunk.com 7v-tapahtumassa annetaan myös Woimasointu-levy-yhtiön ja Häiriköt-yhtyeen lahjoittama “Kultainen pesäpallomaila” –palkinto, joita on jaettu vuodesta 2004 lähtien ramopunkin parissa ansioituneille tahoille. Valintatuomareina toimivat tällä kertaa ex-Pellavarock-promoottori Harri “Hartza” Miettinen ja Suomen aktiivisimmin keikoilla käyvä ramopunkkari Kimmo “Rauman Kimmo” Aaltonen.

Ramopunk.com

Ramopunk.com on kuopiolaisen punkkarin Mika Vesterisen DIY-asenteella pyörittämä lähinnä suomalaiseen ramopunkkiin keskittyvä internet-sivusto. Nettisivuja on koossa satoja ja lisää syntyy koko ajan. Kyseessä on Suomen laajin punk-aiheinen nettisivusto, joka tosin keskittyy aika kapeaan osaan koko punkin tyylikirjosta.

Ramones-henkistä genreä yhdistävän sivuston tärkein ja aktiivisimmin päivitettävä sivu on Ramopunk-uutiset, josta löytyy kaikki olennaisin ja ajan tasalla oleva tieto, mitä ramopunk-genressä tapahtuu. Uutisia päivitetään lähes päivittäin ja tarpeen vaatiessa jopa useita kertoja päivässä.

Sivustolta Ramopunk-uutisten lisäksi mm. keikkakalenteria, satoja keikkaraportteja, raportteja bändien levynteosta, kymmeniä haastatteluita, vilkas Ramopunk-vieraskirja ja esimerkiksi sivujen ylläpitäjän toimittama korkeajännityssaksan ja sarjakuvameksikon sanastot ja kieliopit.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot