Ritarikunta, Petos ja Hannibal & Joku Roti Mafia levyjulkkarikeikalla Virgin Oil Co:ssa.

Ritarikunta, Petos ja Hannibal & Joku Roti Mafia nähdään pitkäänodotettujen uusien albumiensa julkaisun tiimoilta yhdellä kevään kiinnostavimmista levyjulkkarikeikoista Virgin Oil Co:ssa perjantaina 23.4.2010.

Hannibalin & Joku Roti Mafian “Ad Portas” on Tulenkantajista, Anno Fallosta sekä Hannibal & Soppa -projektista tutun artistin toinen sooloalbumi, joka julkaistaan 5.5.2010. Keväällä 20-vuotista taivaltaan rap-musiikin parissa juhlistavan Hannibalin keikoilla kuullaan livebändinä Joku Roti Mafiaa, johon kuuluu dj, rumpali, perkussiot ja fonisti.

CeedeeEepeen kymmenvuotisjuhlien kunniaksi Ritarikunta julkaisee 21.4.2010 uuden albumin. Ajan henkeen päivitettyä asennettaan uudelle “Ritarikunta-Albumi”-levylle nauhoittanut yhtye toteaa, että Ritarikunnan kappaleissa on kriittisyyttä ja haikailua, masennusta ja alakuloa ei kuitenkaan paljon viljellä. Ironia on läsnä niin musiikissa kuin teksteissäkin.

Suomalaisen hip hopin pioneerin, Petoksen, kolmas sooloalbumi “Toivo Parasta ja Pelkää Pahinta” julkaistaan 15.4.2010 ja on 6 vuoden julkaisutauosta huolimatta tinkimätöntä Petosta lopun ajan aikoihin päivitetyillä soundeilla. Levyllä on vierailemassa Suomen huippujen lisäksi Kalifornian todelliset horror core -legendat ADR Lavey ja Malice, sekä Oaklandista mm. Tupacin bändikaveri Nutt-So sekä Destro.

Ritarikunta, Petos ja Hannibal & Joku Roti Mafia Virgin Oil Co:ssa:

  • Ohjelma: Ritarikunta, Petos, Hannibal & Joku Roti Mafia
  • Tiedot: Perjantaina 23.4.2010 Virgin Oil Co:ssa kello 22–04
  • Ikäraja: 18 vuotta
  • Liput: 8 euroa + mahd. toimituskulut Tiketistä, puhelinnumerosta
    0600 11 616 (0,98 eur/min+pvm) ja myyntipisteistä. Lippuja myydään myös seuraavissa toimipisteissä: Funkiest, Lifesaver ja Geezers. Pääsyliput ovat 8 euroa ovelta.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot