Rob Zombie tekee vielä kaksi elokuvaa?

  • Julkaistu 30.08.2007
  • Tagit:
  • Luettu 1001 kertaa

Rob Zombie mustavalkoisessa kasvopotretissa, jossa hänellä viikset ja partaa. Päässä pitkät hieman kiharat ja laineilevat hiukset, jotka ulottuvat olkapäille asti. Syntynyt Haverhillissa

Dimension Films on solminut kahden elokuvan kattavan sopimuksen kirjoittaja-ohjaaja Rob Zombien kanssa (www.robzombie.com). Molempien elokuvien osalta Zombien virka on toimia sekä kirjoittajana että ohjaajana. Tarkempia tietoja projekteista ei ole vielä tällä hetkellä saatavilla. Myöskään elokuvien tyylilajeista ei ole paljastettua halaistua sanaa — leffat saattavat kuitenkin olla kauhuelokuvia, kuten Rob Zombien aikaisemmin työstämä elokuvaprojekti Halloween.

Zombien pitkäaikainen manageri ja tuottajapartneri Andy Gould tulee toimimaan molemmissa uusissa leffaprojekteissa tuottajan toimessa. Gould tuotti Zombien kaksi edellistä teosta, jotka ovat:

  • The Devil’s Rejects
  • House of 1000 Corpses

Rob Zombie, jonka syntymänimi on Robert Cummings, on kommentoinut Dimensionin kanssa allekirjoittamaansa sopimusta luonnolliseksi kehitysaskeleeksi elokuvamaailmaan suuntautuvalla urallaan. Mies on hiljattain ohjannut animoidun “The Haunted World of El Superbeasto” -elokuvan. Rainassa näyttelee mm. Paul Giamatti pää-ääninäyttelijänä.

Rob on vuosien varrella ulottanut otteensa myös musiikkivideoiden tekemiseen, sillä hän on puuhaillut ainakin legendaarisen Ozzy Osbournen musiikkivideon “Dreamer” kanssa.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot