Simo "Sörsselssön" Salminen nauhoittaa albumin.

Elokuvanäyttelijänä ja muun muassa pellehyppääjänä urakehitystään jatkanut Simo Salminen on suunnittelemassa studioalbumin “Melkein viimeistä huutoa” seuraajan luomista. Uuno Turhapuro -elokuvissa erityisesti Sörsselssönin roolihahmoa näytellyt Simo Salminen on yhdessä säveltäjä-sanoittaja Esko Koivumiehen kanssa luomassa uuden albumin kapaplemateriaalia. Koivumies on aikaisemmin hankkinut kyseenalaista mainetta laittamalla läjään Johanna Tukiaisen “Lööppijulkkis”-singlen. Simo Salmisen uuden albumin julkaisevaa levy-yhtiötä ei ole vielä tiedossa. Opuksen tuottajana tullee toimimaan Koivumies. Albumin nimeksi valittaneen “Simosta presidentti!”, joka pitää sisällään ainakin etäisesti viittauksen rap-artisti Petri Nygårdin vuonna 2001 julkaisemaan hittialbumiin “Petri presidentixi”.

Nyt yli 76-vuotiaan Simo Salmisen uudella studioalbumilla käsiteltäneen ainakin yhden biisin verran suomalaisten poliitikkojen lupauksia ennen vaaleja. Toistaiseksi Salmisen tulevasta äänitteestä ei ole tarkempia tietoja tarjolla. Viime vuoden maaliskuussa Salminen paljasti lehdistölle, ettei hänestä ole enää laulajaksi kun ääni on mennyt ja käheys tullut jäädäkseen.

Muusikon edellinen studioalbumi on vuonna 2006 alunperin julkaisemattomaksi jäänyt pitkäsoitto “Melkein viimeistä huutoa”. Kyseinen albumi julkaistiin myöhemmin Salmisen Facebook-faniryhmän tuella. Albumi oli tarkoitettu hänen laulajanuransa viimeiseksi kiekoksi. Albumia ei kyetty julkaisemaan vuonna 2006 artistia edustaneen levy-yhtiön mentyä bankrottiin.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot