Suburban Tribe: "Now And Ever After".

Suburban Triben albumin "Now And Ever After" etukannessa näkyy ruskeasävyinen valokuva pariskunnasta suutelemassa toisiaan. Kuvan hahmojen päällä vasemmassa alakulmassa kellertävin krijaimin lukee yhtyeen nimi ja sen alla pienemmällä fonttikoolla ja valko Julkaistaan 21.4.2010

Kotimainen Suburban Tribe tulee julkaisemaan uutta musiikkia 21. huhtikuuta Cobra Recordsin kautta. Bändiltä ilmestyy uusi albumi, “Now And Ever After”, jota ryhmä aikoo soittaa yleisölle jo ennakkoon Helsingissä sijaitsevassa Bar Loosess 14. huhtikuuta kello 20 alkaen. Suburban Triben kokoonpano on tuolloin paikalla soittamassa kiekon kappaleita akustisten kitaroiden voimin. Bar Loose sijaitsee osoitteessa Annankatu 21. Uusi albumi on laskettu hiljattain ennakkotilattavaksi Levykauppa X:n kautta. Ennakkoon ostaneet henkilöt saavat palkinnoksi sähköpostitse lähetettävän “No Promises” -kappaleen, joka on uuden pitkäsoiton avausraita. Lisäksi ennakko-ostajilel läehtetään bonusbiisi, jota ei sisällytetä lainkaan tulevalle “Now And Forever After” -albumille. Bonuskappaleen nimeä ei ole vielä kerrottu.

Helsinkiläisen Suburban Triben uusin albumi ilmestyy keskiviikkona 21. huhtikuuta. Sen soittolistalta lohkaistiin sen nimikkokappale radiosoittoa varten. Kappaleen voi käydä kuuntelemassa lisäksi yhtyeen omilla MySpace-sivuilla ja sen voi hankkia myös digitaalisessa muodossa. Bändin tuorein albumi on vuonna 2006 ilmestynyt “¡Revolt Now!”. Sitä seurasi vuotta myöhemmin kokoelma-albumi “Recollection”.

“Now And Ever After” -albumin kappaleet:

 1. No Promises
 2. Now And Ever After
 3. Stay
 4. Wheels Of Time
 5. Smallest Little Things
 6. Stretch Marks
 7. Song Of The Whale
 8. Gilded Cage
 9. Silent Eyes
 10. Point Of No Return
 11. Hold On

Bändi esiintyi helmikuun jälkimmäisellä puoliskolla Levykauppa X:n sisätiloissa järjestetyssä Hevibrunssi-tapahtumassa osana Finnish Metal Expoa.

Suburban Tribe on:

 • Ville Tuomi (laulu)
 • Euge Valovirta (kitara)
 • Roope Sirén (kitara)
 • Janne Joutsenniemi (basso)
 • Alec Hirst-Gee (rummut)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot