Supersuosittu "High School Musical 3: Senior Year" -soundtrack on myynyt kultaa Suomessa!

High School Musical 3:n päänäyttelijöitä räiskyvänriehakkaassa valokuvassa, jossa lauma punaisiin pukuihin pukeutuneita nuorukaisia loikkii ilmassa valkoista taustaa vasten. Valokuvassa nuoria naisia ja miehiä. Sountrackin kansitaide

High School Musical 3: Senior Year“ -soundtrack on myynyt kultaa Suomessa. 22. lokakuuta julkaistu albumi on hurmannut musiikillaan kaikki lapsista aikuisiin. Soundtrack tarjoaa todella mukaansa tempaavan musiikkielämyksen, joka tuo rakastetut musikaalitähdet kotiisi.

Albumilla fanitetut tähdet laulavat yhdessä ja erikseen musikaalin parhaat kappaleet. Levy sisältää mm. Troyn ja Gabriellan unohtumattomia duettoja ja sooloesityksiä sekä vauhdikkaita koko tähtikaartin esittämiä kappaleita.

Molemmat aikaisemmat soundtrackit; “High School Musical” ja “High School Musical 2”, ovat olleet uskomattoman suosittuja. “High School Musical” vietti 23 viikkoa Billboardin top 5:ssa ja myi kultaa 13 päivässä. Se on ensimmäinen tv-elokuvan soundtrack, joka saavutti ykkössijan Billboardin top 200:ssa ja oli myydyin albumi USA:ssa vuonna 2006.

Annual American Music Awards valitsi “High School Musical 2” -albumin voittajaksi sarjassa “Best Soundtrack Album” vuonna 2007. Albumin hittejä ovat mm. “What Time Is It” ja “You Are The Music In Me”.

“High School Musical 3” -soundtrackin kappaleet:

 1. Now Or Never (High School Musical Cast)
 2. Right Here, Right Now (Troy & Gabriella)
 3. I Want It All (Sharpay & Ryan)
 4. Can I Have This Dance (Troy & Gabriella)
 5. A Night To Remember (High School Musical Cast)
 6. Just Wanna Be With You (Ryan, Kelsi, Troy & Gabriella)
 7. The Boys Are Back (Troy & Chad)
 8. Walk Away (Gabriella)
 9. Scream (Troy)
 10. Senior Year Spring Musical (High School Musical Cast)
 11. We’re All In This Together (Graduation Mix) (High School Musical Cast)
 12. High School Musical (High School Musical Cast)
 13. The Boys Are Back (US5, UK version)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot