Tagipilvi: agents

Parhaat palat Agentsien 30-vuotiselta uralta nyt samassa paketissa!

Agentsin kokoelman "Agents... Looking Back" kannessa näkyy runsaasti värikkäitä kuvia ja niiden keskellä valkoisella paperilla bändin nimi, sekä runsaasti pientä präntiä läpyskän keskiosassa. Kokoelman kansi

Agents juhlistaa 30-vuotista taivaltaan julkaisemalla 19.8. neljän CD:n “Agents… Looking Back” -boxin, joka kattaa parhaat palat yhtyeen tuotannosta niin Rauli Badding Somerjoen, Topi Sorsakosken kuin Jorma Kääriäisenkin ajoilta. Ensimmäistä kertaa samoihin kansiin on koottu 92 merkittävintä Agents-sävelmää. Mukana on myös “Agents Sampler”, vuonna 2000 kansainvälisiä musiikkimessuja varten tehty keräilyharvinaisuus. Kansikirjasessa boxin kappaleita kommentoi Agentsin perustaja ja johtaja Esa Pulliainen ja saatesanat on kirjoittanut Peter von Bagh.

Agents kiertueelle syksyllä.

Vuodesta 1979 lähtien suomalaista yleisöä viihdyttänyt laulu- ja soitinyhtye Agents (www.agents.fi) paljasti tänään keskiviikkona suunnitelmistaan lähteä soittamaan juhlakiertueen Suoemssa yhdessä Topi Sorsakosken ja Jorma Kääriäisen kanssa. Syksyinen kiertue on nimeltään Kaikkien aikojen Agents ja sillä bändi aikoo juhlistaa 30-vuotista taivaltaan ainutkertaisella juhlakiertueella, joka kutsuu esiintymislavoille yhtyeen pitkän historian aikana sen kokoonpanoon kuuluneita muusikkoja. Elo- ja syyskuun välisenä aikana koettava keikkaputki tuo yleisön nähtäväksi pitkästä aikaa nykyisen laulaja Vesa Haajan lisäksi häntä aikaisemmin Agentsin vokalisteina toimineen Topi Sorsakosken ja Jorma Kääriäisen. Myös soitinpuolella tullaan tapaamaan pitkästä aikaa Pedro Hietanen Agentsin osana.

Agents kiertueelle uuden solistin kanssa.

Agentsin kokoonpano, johon kuuluu kolme miestä, istuu mustalla sohvalla tai penkillä. Valokuvassa kolme miestä ovat keski-ikäisiä, lyhythiuksisia ja heillä arkivaatteet yllään. Oikean laidan jampalla valkoinen kauluspaita. Agents kiertueelle

Elokuussa instrumentaalilevyn julkaissut Agents (www.agents.fi) lähtee kiertueelle. Uutena solistina kuullaan Vesa Haajaa, joka tunnetaan Whistle Bait-yhtyeestä. Kitaristi Esa Pulliaisen johtama Agents on ottanut riveihinsä myös saksofonisti Juho Hurskaisen. Kiertue starttaa Turusta 25.10. ja myös päättyy Turkuun 5.12.

Listahistoriaa tehnyt Agents juhlistaa levynjulkaisua.

Agents-bändin instrumentaalialbumin kansikuva, jossa kellertävää taustaa vasten näkyy soitinyhtyeen jäsenet mustalla värillä siluettihahmoina. Yläosassa mustaa taustaa vasten Agentsin nimi ja sen yläpuolella pienellä fontin koolla lukee jotain pikkupräntt Juhlakeikka Tampereella

Listahistoriaa tehnyt Agents (www.agents.fi) juhlistaa levynjulkaisua Iskelmä Baarissa keskiviikkona 3. syyskuuta. Juuri “…is beat!“ -instrumentaalilevyn julkaissut Agents juhlistaa levynjulkaisuaan erikoiskeikalla. Yhtyeellä on syytä tyytyväisyyteen, sillä Suomen virallisen listan historiassa mikään instrumentaalilevy ei ole noussut julkaisuviikollaan yhtä korkealle.

Erikoiskeikka on tarjolla Tampereen Iskelmä Baarissa keskiviikkona 3.9. Keikalle on myynnissä lippuja vain 100 kappaletta ja lipunmyynti on juuri alkanut. Liput voi voittaa myös Iskelmän taajuudelta.

Agents julkaisee instrumentaalilevyn 13.8.

Agents on levyttänyt albumillisen instrumentaalimusiikkia. “Agents… Is Beat! — Instrumental 2008 Recordings” -albumi julkaistaan aluksi 2000 kappaleen numeroituna erikoispainoksena DVD-kotelossa. Agents-fanin unelmapakkaus sisältää levyn lisäksi yhtyeen omakätisesti signeeraaman valokuvan, Agents-plektran ja 16-sivuisen vihkosen.

Instrumentaalimusiikki on aina ollut tosirakkauteni. Ei järin trendikästä ajattelua, mutta Agents on aina mielummin luonut trendejä kuin seurannut niitä. Monet tämän levyn kappaleista ovat seuranneet instrumental-versioina jo vuosia mukana, ja oli hienoa päästä vihdoin levyttämään ne. Levyn tyyli on taidetermein määriteltynä uusasiallista: täsmällistä, askeettista ja kolmiulotteista, kertoo Esa Pulliainen albumista.

Agents julkaisee instrumentaalilevyn.

Agents-bändin instrumentaalialbumin kansikuva, jossa kellertävää taustaa vasten näkyy soitinyhtyeen jäsenet mustalla värillä siluettihahmoina. Yläosassa mustaa taustaa vasten Agentsin nimi ja sen yläpuolella pienellä fontin koolla lukee jotain pikkupräntt Ilmestyy 13.8.2008

Agents (www.agents.fi) on levyttänyt albumillisen instrumentaalimusiikkia. “Agents…is beat! — instrumental 2008 recordings” -albumi julkaistaan aluksi 2000 kappaleen numeroituna erikoispainoksena DVD-kotelossa. Agents-fanin unelmapakkaus sisältää levyn lisäksi yhtyeen omakätisesti signeeraaman valokuvan, Agents-plektran ja 16-sivuisen vihkosen.

Instrumentaalimusiikki on aina ollut tosirakkauteni. Ei järin trendikästä ajattelua, mutta Agents on aina mieluummin luonut trendejä kuin seurannut niitä. Monet tämän levyn kappaleista ovat seuranneet instrumental-versioina jo vuosia mukana, ja oli hienoa päästä vihdoin levyttämään ne. Levyn tyyli on taidetermein määriteltynä uusasiallista: täsmällistä, askeettista ja kolmiulotteista, kertoo Esa Pulliainen albumista.

Käyttöehdot