Agents julkaisee instrumentaalilevyn.

 • Julkaistu 20.06.2008
 • Tagit:
 • Luettu 1683 kertaa

Agents-bändin instrumentaalialbumin kansikuva, jossa kellertävää taustaa vasten näkyy soitinyhtyeen jäsenet mustalla värillä siluettihahmoina. Yläosassa mustaa taustaa vasten Agentsin nimi ja sen yläpuolella pienellä fontin koolla lukee jotain pikkupräntt Ilmestyy 13.8.2008

Agents (www.agents.fi) on levyttänyt albumillisen instrumentaalimusiikkia. “Agents…is beat! — instrumental 2008 recordings” -albumi julkaistaan aluksi 2000 kappaleen numeroituna erikoispainoksena DVD-kotelossa. Agents-fanin unelmapakkaus sisältää levyn lisäksi yhtyeen omakätisesti signeeraaman valokuvan, Agents-plektran ja 16-sivuisen vihkosen.

Instrumentaalimusiikki on aina ollut tosirakkauteni. Ei järin trendikästä ajattelua, mutta Agents on aina mieluummin luonut trendejä kuin seurannut niitä. Monet tämän levyn kappaleista ovat seuranneet instrumental-versioina jo vuosia mukana, ja oli hienoa päästä vihdoin levyttämään ne. Levyn tyyli on taidetermein määriteltynä uusasiallista: täsmällistä, askeettista ja kolmiulotteista, kertoo Esa Pulliainen albumista.

Vuonna 1979 perustetun bändin tuoreimman pitkäsoittolevyn singlebiisi “It Hurts To Say Goodbye” on kuunneltavissa levy-yhtiö EMI musiikkisoittimessa. Samasta musiikkisoittimesta löytyy myös muiden levymerkin edustamien artistien ja rytmiryhmien biisejä.

“Agents…is beat! — instrumental 2008 recordings” -albumin kappaleet:

 1. Green River
 2. It Hurts To Say Goodbye
 3. Sunshine Superman
 4. Song Of Delilah
 5. Dark Man
 6. Satisfaction
 7. Let The Heartace Begin
 8. San Fransisco
 9. Last Date
 10. Black Alley
 11. A Quiet Tear
 12. Vihreät niityt

Agents on:

 • Topi Sorsakoski (laulu)
 • Esa Pulliainen (soolokitara)
 • Kai Pulliainen (basso)
 • Heikki Sandrén (rummut)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot