Tagipilvi: alice cooper

Alice Cooperin uusi albumi ilmaiseksi kuunneltavana.

Alice Cooperin "Along Came A Spider" -albumin kansikuva, jossa sivuprofiili isonenäisestä Cooperista. Hänellä kalpeansininen iho ja mustatut silmänympärykset, suunpielessä musta alaspäin osoittava juova. Kuvan tausta musta. Albumi ulos heinäkuussa

Shokkirokkari Alice Cooper laski eilen torstaina uuden studioalbuminsa kaikki kappaleet kuunneltavaksi muusikon virallisten MySpace-sivuille. Kaikki ”Along Came A Spider” -kiekon 11 kappaletta voi kuunnella ilmaiseksi sivuston musiikkisoittimen avulla. Levy julkaistaan perinteisenä CD-versiona 29. päivä kuluvaa kuukautta SPV Recordsin kautta. Albumin tuottajana toimi Alice Cooperin lisäksi Danny Saber ja Greg Hampton. Levyn hehkutetaan sisältävän parhaat puolet sekä vanhasta että uusimmasta Alicen musiikillisesta tyylistä. Albumi on teatraalinen ja musiikillisesti sekoitus ”Billion Dollar Babies” -kiekkoa ja ”Brutal Planet” -albumia. Levyllä musisoivat Cooperin keikkabändin rumpali Eric Singer, basisti Chuck Garric ja kitaristit Keri Kelli sekä Jason Hook. Taustalauluja hoitaa Bernard Fowler.

Tarja Turunen julkaisee tuplavinyylin.

Tarja Turunen loikoilee valkoista taustaa vasten mustiin kiiltävästä kankaasta valmistettuihin vaatteisiin pukeutuneena valkoisella ja kiiltävällä lattialla. Naisen hiukset kammattu taaksepäin. Kuva: Tony Härkönen

Laulaja Tarja Turunen (www.tarjaturunen.com) kaavailee järjestävänsä uudesta sooloalbumistaan “My Winter Storm” äärimmäisen rajoitetun tupla-LP-version. Julkaisu tapahtuu joulukuun 17. päivä brittiläisen What Recordsin toimesta. Julkaisu on hyvin rajoitettu, sillä siitä painetaan vain 300 kappaletta maailmanlaajuisesti. Sooloalbumin normaali CD-versio ilmestyy kansainvälisesti kuluvan kuukauden 19. päivä. Kiekolla kuullaan erityinen Alice Cooperin biisistä “Poison” tehty cover-veriso, mikä päätyy myös singlen sisälmyksiin. Kappale äänitettiin samassa paikassa jossa A. Cooperkin kappaleen alunperin äänitettiin — Kaliforniassa sijaitsevan The Village Recorderin tiloissa.

Motörhead/Alice Cooper Iso-Britanniassa — ei metallia paikalla.

Alice Cooper -artistin ylävartalo näkyy kellertävää sumua tai utua vasten. Miehellä valkoinen paita, joka on veressä ja mustat nahkahansikkaat käsissään. Hänellä puolipitkät hiukset ja mustat silmänympärykset. Kuvassa A. Cooper

Brittilehti The Birmingham Post uutisoi, etteivät Motörheadin ja Alice Cooperin fanit pääse nauttimaan yhtyeiden tulevasta keikasta Birminghamissa varustautuneina metallipitoisiin vetimin, ketjuihin, koruihin tai koristeisiin. Sekä Alice Cooperin että Motörheadin on tarkoitus konsertoida birminghamilaisen NEC Arenan tiloissa ensi kuussa. TBP uutisoi nettilehdessään, että tapahtuman järjestävä taho ei salli fanien kantavan tai tuovan konserttialueelle mitään “turvallisuusvaaraa” aiheuttavaa tavaraa. Vaarallisiksi esineiksi on listattu erikseen esimerkiksi piikkivöitä, suurikokoisia sormuksia, housuketjuja tai kaulapantoja. Toki tapahtumassa esiintyvät rokkarit voivat pukeutua periaatteessa miten vain haluavatkin.

Heaven and Hell: "Tämä oli mahtava maailmankiertue!"

Englantilainen hevibändi Heaven and Hell (www.heavenandhellive.com) hehkuttaa nettisivuillaan rumpalinsa Vinny Appicen, joka on entinen Black Sabbathin ja Dion muusikko, suulla Yhdysvaltojen suunnalla tehdyn kiertueen päättyneen. Bändi kiittää erityisesti Alice Cooperia ja Queensrÿchea sekä kaikkia fanejaan jotka saapuivat kuuntelemaan bändin sanomaa konsertteihin. Rumpali ylistää tämän kiertueen olleen tähän mennessä aivan hämmästyttävä ja mahtava maailmankiertue! Mies kertoo Heaven and Hellin joukkojen vaeltavan kuluvan kuukauden puolivälissä Japaniin, sillä siellä heillä on kaavailtu jopa neljä konserttia. Sen jälkeen bändi reissaa Singaporeen tekemään yhden keikan.

Alice Cooper ja Motörhead kiertueelle Iso-Britanniaan.

Alice Cooper -artistin ylävartalo näkyy kellertävää sumua tai utua vasten. Miehellä valkoinen paita, joka on veressä ja mustat nahkahansikkaat käsissään. Hänellä puolipitkät hiukset ja mustat silmänympärykset. Syntynyt vuonna 1948

Ikääntynyt amerikkalainen Alice Cooper (www.alicecooper.com) aikoo lyöttäytyä yhteen Motörheadin ja Joan Jett and The Blackhearts -nimisen rytmiryhmän kanssa keikkaillakseen yhdessä Iso-Britanniassa. Bändien on tarkoitus marssia marraskuussa kymmeneen eri keikkapaikkaan, joihin lukeutuu mm. Lontoo ja Nottingham.

Alice Cooper tulee julkaisemaan ensi vuoden puolella uuden albumin, minkä nimi on “Along Came a Spider”. Kiekon julkaisuhetkeä on jouduttu lykkäämään, sillä Alice keikkailee ahkerasti maailmankiertueella “Psycho-Drama Tour”. Bändi lausui kesäkuun ensimmäisellä viikolla, että uusimman albumin biisit on pääosin kirjoitettu.

Käyttöehdot