Motörhead/Alice Cooper Iso-Britanniassa — ei metallia paikalla.

Alice Cooper -artistin ylävartalo näkyy kellertävää sumua tai utua vasten. Miehellä valkoinen paita, joka on veressä ja mustat nahkahansikkaat käsissään. Hänellä puolipitkät hiukset ja mustat silmänympärykset. Kuvassa A. Cooper

Brittilehti The Birmingham Post uutisoi, etteivät Motörheadin ja Alice Cooperin fanit pääse nauttimaan yhtyeiden tulevasta keikasta Birminghamissa varustautuneina metallipitoisiin vetimin, ketjuihin, koruihin tai koristeisiin. Sekä Alice Cooperin että Motörheadin on tarkoitus konsertoida birminghamilaisen NEC Arenan tiloissa ensi kuussa. TBP uutisoi nettilehdessään, että tapahtuman järjestävä taho ei salli fanien kantavan tai tuovan konserttialueelle mitään “turvallisuusvaaraa” aiheuttavaa tavaraa. Vaarallisiksi esineiksi on listattu erikseen esimerkiksi piikkivöitä, suurikokoisia sormuksia, housuketjuja tai kaulapantoja. Toki tapahtumassa esiintyvät rokkarit voivat pukeutua periaatteessa miten vain haluavatkin.

Englannissa sijaitsevan NEC Arenan suunnalla järjestettävä rokkikonsertti tulee olemaan harvinaisen tiukoin turvajärjestyksin vietettävä illanistujainen. Motörheadin ja Alice Cooperin fanit pääsevät nauttimaan korvia raastavasta rock’n‘roll -elämyksestä ensi kuussa, mutta tapahtumapaikan turvatarkastuksessa jokaiselta paikalla pyrkivältä tullaan takavarikoimaan metalliesineet, ettei vain kukaan villiinny pieksemään kanssaihmisiään. NEC-ryhmä tiedottaa, että jos joku nyt edes arvelee jonkin esineen saattavan joutua takavarikoiduksi, ei sitä tietenkään kannata lähteä tuomaan paikan päälle. Tällä kertaa ei edes tupakansytyttimiä sallita paikalle.

Keikka-alue on lisäksi savuton, eli tupakointi on kokonaan kielletty ja paikalle saapuvan yleisön arvellaan tuovan mukanaan runsaasti korvatulppia.

Motörhead on:

  • Lemmy
  • Phil Campbell
  • Mikkey Dee

Motörhead on brittiläinen heavy metal -yhtye. Se perustettiin basisti-laulaja ja biisintekijä Lemmyn toimesta vuonna 1975. Mies on näinä päivinä yhtyeen ainoa alkuperäisjäsen. Lemmyn syntymänimi on Ian Kilmister.

Alice Cooper on:

Alice Cooper on vuonna 1948 syntynyt amerikkalainen rock-laulaja ja muusikko, jonka ura on kestänyt jo yli neljän vuosikymmenen ajan. Miehen lavaesiintymisiin on vuosien varrella kuulunut mm. sähkötuolien, giljotiinien ja tekoveren käyttäminen.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot