Tagipilvi: beastie boys

Beastie Boysin albumin julkaisu siirtyy.

Beastie Boysin albumin "Hot Sauce Committee Part 1" etukannessa lauma miehiä rynnimässä keskellä korpea kuin Lost-sarjassa ikään. Kuvan vasemmasas yläkulmassa yhtyeen logo mustalla ja paksuin kirjaimin. Logon oikealla puolen ohuin kirjaimin ja pienemmällä Albumin kansitaide

Beastie Boysin “Hot Sauce Committee Part 1” -albumin julkaisupäivä siirtyy Adam Nathaniel Yauchin sairastuttua syöpään. Kiertue ja tulevan albumin julkaisupäivä siirtyvät, kunnes Yauchin tila paranee. Syöpä huomattiin ajoissa ja se on hoidettavissa. Beastie Boysin uusi studioalbumi oli tarkoitus julkaista syyskuussa.

42-vuotias Adam Yach on yhdysvaltalainen kitaristi, tuottaja ja räppäri. Mies tunnetaan Beastie Boysin riveissä nimillä MCA ja Bloach. Muusikko ilmoitti aikaisemmin heinäkuussa sairastavansa syöpää sylkirauhasten alueella. Syöpäsoluja on löydetty myös imusolmukkeesta. Syöpä ei sen poistamisesta huolimatta tule vaikuttamaan hänen lauluääneensä.

Beastie Boysilta uusi albumi syyskuussa.

Beastie Boysin albumin "Hot Sauce Committee Part 1" etukannessa lauma miehiä rynnimässä keskellä korpea kuin Lost-sarjassa ikään. Kuvan vasemmasas yläkulmassa yhtyeen logo mustalla ja paksuin kirjaimin. Logon oikealla puolen ohuin kirjaimin ja pienemmällä Julkaistaan 16.9.2009

Yhdysvaltojen alueelta saapuva Beastie Boys (www.beastieboys.com) julkaisee uuden studioalbumin 16.9.2009. “Hot Sauce Committee Part 1” -albumi pitää sisällään 17 uutta kappaletta ja levyllä vierailee mm. NAS. Vuodesta 1979 lähtien toimineen rytmiryhmän uusin pitkäsoitto on seuraaja bändin vuonna 2007 esiin tuomalle “The Mix-Up” -kiekolle.

Käyttöehdot

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Etsi sivustolta

Tuorein kommentti

Kuuminta viime aikoina