Beastie Boysin albumin julkaisu siirtyy.

Beastie Boysin albumin "Hot Sauce Committee Part 1" etukannessa lauma miehiä rynnimässä keskellä korpea kuin Lost-sarjassa ikään. Kuvan vasemmasas yläkulmassa yhtyeen logo mustalla ja paksuin kirjaimin. Logon oikealla puolen ohuin kirjaimin ja pienemmällä Albumin kansitaide

Beastie Boysin “Hot Sauce Committee Part 1” -albumin julkaisupäivä siirtyy Adam Nathaniel Yauchin sairastuttua syöpään. Kiertue ja tulevan albumin julkaisupäivä siirtyvät, kunnes Yauchin tila paranee. Syöpä huomattiin ajoissa ja se on hoidettavissa. Beastie Boysin uusi studioalbumi oli tarkoitus julkaista syyskuussa.

42-vuotias Adam Yach on yhdysvaltalainen kitaristi, tuottaja ja räppäri. Mies tunnetaan Beastie Boysin riveissä nimillä MCA ja Bloach. Muusikko ilmoitti aikaisemmin heinäkuussa sairastavansa syöpää sylkirauhasten alueella. Syöpäsoluja on löydetty myös imusolmukkeesta. Syöpä ei sen poistamisesta huolimatta tule vaikuttamaan hänen lauluääneensä.

Yach epäili sairastavansa syöpää noin pari kuukautta sitten, jolloin hän tunsi jonkinlaisen möykyn henkitorvessaan tuntien siinä ikään kuin jonkinlaista turvotusta kuin flunssan jäljiltä. Mieheltä löydettiin syöpä vain yhdeltä alueelta hänen kehossaan — koko keho skannattiin syövän varalta. Syövän poistaminen leikkauksessa johtaa siihen, ettei Yach pysty osallistumaan Beastie Boysin aikaisemmin varmistamiin keikkoihin, jonka johdosta yhtye on päättänyt lykätä kiertuettaan toistaiseksi.

Beastie Boys on:

  • Mike D
  • MCA
  • Ad-Rock
  • Mix Master Mike

Jaa Facebookissa

Ilari kirjoitti 5412 päivää sitten, että:

Ikävä uutinen.

Sisältää vieläpä suuren asiavirheen. Adam Yauch on taiteilijanimeltään MCA. Adam Horovitz on Ad-Rock

n:o

Petri kirjoitti 5411 päivää sitten, että:

Kiitos Ilarille ilmoituksesta! Nimet olivat menneet sekaisin, nyt korjattu.

n:o

Käyttöehdot