Tagipilvi: brian wilson

Brian Wilson uusi studioalbumi "That Lucky Old Sun" julkaistaan syyskuun alussa.

Brian Wilsonin "That Lucky Old Sun" -albumin etukansi. Kuvassa näkyy hedelmiä. Lähinnä appelsiineja, joista osa on leikattu keskeltä halki. Keskellä appelsiinien sakkia näkyy Brian Wilsonin nimi ja albumin nimi keltaisella ja sinertävällä tekstillä, joiss Julkaisuhetkenä 3.9.2008

Brian Wilson (www.brianwilson.com) on yksi aikamme arvostetuimmista muusikoista. Hän on jättänyt jälkensä pop-/rock-musiikin historiaan loistavana esiintyjänä, säveltäjänä, sanoittajana ja sovittajana. Ei ole yhtään liioiteltua kutsua häntä yhdeksi lahjakkaimmista pop-säveltäjistä viimeisten 50-vuoden aikana. “That Lucky Old Sun” on Wilsonin paluu Capitol Recordsin suojiin. Brian Wilson oli yksi Beach Boysin perustajajäsenistä ja yhtyeen ensimmäinen klassikkoalbumi “Surfin’ Safari” julkaistiin Capitolin kautta vuonna 1962.

Brian Wilson kertoo: I’m thrilled to be back home with Capitol, and I’m looking forward to sharing ‘That Lucky Old Sun’ with everyone, ja toteaa lopuksi, että: This music is really special to me.

Käyttöehdot