Brian Wilson uusi studioalbumi "That Lucky Old Sun" julkaistaan syyskuun alussa.

Brian Wilsonin "That Lucky Old Sun" -albumin etukansi. Kuvassa näkyy hedelmiä. Lähinnä appelsiineja, joista osa on leikattu keskeltä halki. Keskellä appelsiinien sakkia näkyy Brian Wilsonin nimi ja albumin nimi keltaisella ja sinertävällä tekstillä, joiss Julkaisuhetkenä 3.9.2008

Brian Wilson (www.brianwilson.com) on yksi aikamme arvostetuimmista muusikoista. Hän on jättänyt jälkensä pop-/rock-musiikin historiaan loistavana esiintyjänä, säveltäjänä, sanoittajana ja sovittajana. Ei ole yhtään liioiteltua kutsua häntä yhdeksi lahjakkaimmista pop-säveltäjistä viimeisten 50-vuoden aikana. “That Lucky Old Sun” on Wilsonin paluu Capitol Recordsin suojiin. Brian Wilson oli yksi Beach Boysin perustajajäsenistä ja yhtyeen ensimmäinen klassikkoalbumi “Surfin’ Safari” julkaistiin Capitolin kautta vuonna 1962.

Brian Wilson kertoo: I’m thrilled to be back home with Capitol, and I’m looking forward to sharing ‘That Lucky Old Sun’ with everyone, ja toteaa lopuksi, että: This music is really special to me.

“That Lucky Old Sun” on Wilsonin musiikillinen rakkaudentunnustus Etelä-Kalifornialle. Levyn sävellykset, lauluharmoniat ja hienot sovitukset ovat takuuvarmaa Wilsonia.

Guy Hands, EMI Music:in tomitusjohtaja kertoo: We are delighted to be working with Brian Wilson for his new album, ‘That Lucky Old Sun’. We all remember the feeling we got when we first heard The Beach Boys’ music. My particular favorite classic is ‘Surfer Girl.’ It always reminds me of driving an open top car down the Pacific Coast Highway from Santa Barbara to Malibu. Brian Wilson is an iconic talent with enormous musical influence all over the world and we are very proud to be representing him.

“That Lucky Old Sun” on luonnollista jatkoa jo neljä vuosikymmentä sitten alkaneelle konseptialbumeiden sarjalle, jota Wilson on jalostanut vuonna 1966 julkaistusta “Pet Sound” -klassikkoalbumista vuonna 2004 julkaistuun “Brian Wilson Presents SmiLE” -albumiin saakka.

“That Lucky Old Sun” -albumin kappaleet:

 1. That Lucky Old Sun
 2. Morning Beat
 3. Narrative: Room With A View
 4. Good Kind Of Love
 5. Forever She’ll Be My Surfer Girl
 6. Narrative: Venice Beach
 7. Live Let Live
 8. Mexican Girl
 9. Narrative: Cinco de Mayo
 10. California Role
 11. Narrative: Between Pictures
 12. Oxygen To The Brain
 13. Been Too Long (vocal excerpt)
 14. Midnight’s Another Day
 15. Lucky Old Sun Reprise
 16. Goin’ Home
 17. Southern California
 18. Roll-Around Heaven Reprise

Uuden albumin kantavana voimana toimii tarinankertoja “That Lucky Old Sun” (Wilson), jonka puheosuudet kappaleiden välissä kuljettavat teemaa eteenpäin. Levy on saanut runsaasti hyviä ennakkoarvosteluja ja mm. MOJO-musiikkilehti kuvaili “Midnight’s Another Day” -kappaletta loisteliaaksi! “Lucky Old Sun” -kiekon ensiesitys oli Lontoon Royal Festival Hallissa syyskuussa 2007. Kriitikoiden ylistämä kuuden konserin sarja oli loppuunmyyty. “Lucky Old Sun” on Brian Wilsonin tuottama ja se on levytetty samoilla Capitolin Studioilla, missä hänen levytysuransa alkoi vuonna 1962.

Jaa Facebookissa

Jukka Toivola kirjoitti 5759 päivää sitten, että:

Aivan loistava levy, sävellykset, sovitukset ja esitys huippuluokkaa. Paitsi konseptilevy, tämä on myös yhtenäinen sävelteos jossa tietyt teemat toistuvat muodostaen omaperäisen ja kauniin kokonaisuuden. Se on myös hyvin henkilökohtainen teos jossa taiteilija Wilson paljastaa sielunmaisemaansa rehelliseen tapaansa.

n:o

Käyttöehdot