Tagipilvi: cirque du soleil

Dokumenttielokuva Cirque du Soleilin Beatlesin musiikkiin pohjautuvasta "Love"-produktiosta.

Apple Corps Ltd. ja Cirque du Soleil julkaisevat 22.10. dokumenttielokuvan “All Together Now”. DVD:n jakelusta ja markkinoinnista vastaa maailmanlaajuisesti EMI Music. Filmi taustoittaa ainutkertaista yhteistyötä Beatlesin ja Cirque du Soleilin välilllä. Yhteistyön tuloksena syntyi “LOVE”-näyttämöproduktio ja samanniminen Grammy-palkittu albumi. “LOVE” pyörii edelleenkin täysille saleille The Mirage -teatterissa Las Vegasissa. Filmi on omistettu DVD:n edesmenneelle tuottajalle ja Applen entiselle toimitusjohtajalle Neil Aspinallille.

Dokumentin kokonaiskesto bonusmateriaaleineen on 122 minuuttia ja koko materiaali on varustettu DTS & Dolby Digital 5.1 Surround ja Dolby Digital Stereo -äänellä.

"All Together Now" Cirque du Soleilin "LOVE"-produktiosta DVD:lle.

Dokumenttielokuva Cirque du Soleilin Beatlesin musiikkiin pohjautuvasta “LOVE”-produktiosta.

Apple Corps Ltd. ja Cirque du Soleil julkaisevat 25.6. dokumenttielokuvan “All Together Now”. DVD:n jakelusta ja markkinoinnista vastaa maailmanlaajuisesti EMI Music. Filmi taustoittaa ainutkertaista yhteistyötä Beatlesin ja Cirque du Soleilin välilllä. Yhteistyön tuloksena syntyi “LOVE”-näyttämöproduktio ja samanniminen Grammy-palkittu albumi, “LOVE”. Esitys pyörii edelleenkin täysille saleille The Mirage -teatterissa Las Vegasissa. ATN-filmi on omistettu DVD:n edesmenneelle tuottajalle Neill Aspinallille.

Dokumentin kokonaiskesto bonus-materiaaleineen on 122 minuuttia ja varustettu DTS & Dolby Digital 5.1 Surround ja Dolby Digital Stereo -äänellä.

Käyttöehdot

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Etsi sivustolta

Tuorein kommentti

Kuuminta viime aikoina