Dokumenttielokuva Cirque du Soleilin Beatlesin musiikkiin pohjautuvasta "Love"-produktiosta.

Apple Corps Ltd. ja Cirque du Soleil julkaisevat 22.10. dokumenttielokuvan “All Together Now”. DVD:n jakelusta ja markkinoinnista vastaa maailmanlaajuisesti EMI Music. Filmi taustoittaa ainutkertaista yhteistyötä Beatlesin ja Cirque du Soleilin välilllä. Yhteistyön tuloksena syntyi “LOVE”-näyttämöproduktio ja samanniminen Grammy-palkittu albumi. “LOVE” pyörii edelleenkin täysille saleille The Mirage -teatterissa Las Vegasissa. Filmi on omistettu DVD:n edesmenneelle tuottajalle ja Applen entiselle toimitusjohtajalle Neil Aspinallille.

Dokumentin kokonaiskesto bonusmateriaaleineen on 122 minuuttia ja koko materiaali on varustettu DTS & Dolby Digital 5.1 Surround ja Dolby Digital Stereo -äänellä.

“All Together Now” kertoo “LOVE”-projektin syntyhistorian, joka sai alkunsa George Harrisonin ja Cirque du Soleilin Guy Laliberten ystävyydestä.

Ohjaaja Adrian Willis on tallentanut ensimmäiset palaverit Cirque du Soleilin ja Applen suunnitteluryhmien välillä. Näemme Sir Paul McCartneyn, Ringo Starrin, Yoko Onon ja Olivia Harrisonin keskustelemassa siitä, kuinka Beatlesin musiikkia voidaan käyttää eri tavoin.

Kuulemme. kuinka Sir George Martin ja hänen poikansa Giles Martin päätyivät historialliseen tuotantoyhteistyöhon. Martinit tuottivat esityksen 90-minuuttisen äänimaiseman Beatlesin alkuperäisistä moniraitanauhoituksist. Pääsemme seuraamaan Martinien työskentelyä Abbey Roadin studioilla ja tuotantotiimin suunnittelupalavereita Montrealissa.

Dokumentti seuraa myös ensimmäisiä harjoituksia Mirage Hotel -teatterissa. Teatteri jouduttiin käytännössä rakentamaan uudelleen shown vaatimien äänentoistojärjestelmien ja lavasteiden vuoksi. “LOVE”-produktion musiikilliset johtajat George ja Giles valvoivat esityksen kaikkia tuotantovaiheita yhdessä Cirque du Soleilin tuotantotiimin kanssa.

Dokumentti kuvaa salailematta myös niitä ristiriitoja, joita ihmisten erilaiset näkemykset saivat aikaan. Näistä näkemyksistä syntyi “LOVE”, Beatlesin musiikkia kunnioittava visuaalinen musiikkiseikkailu.

DVD sisältö:

  • “All Together Now” -dokumentti, kesto 84 minuuttia
  • “Changing The Music” -taltiointi, kesto 22 minuuttia.
  • “Music In The Theatre” -taltiointi, kesto 7 minuuttia.
  • “Making ‘LOVE’” -taltiointi, kesto 9 minuuttia.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot