Tagipilvi: cypress hill

Cypress Hill julkaisee uuden albumin kuuden vuoden tauon jälkeen.

Cypress Hillin albumin "Rise Up" etukannessa laidoilta musta ja nuhjuinen, mutta keskellä valkoisella värillä punainen lippu, jossal ukee albumin nimi mustalla värillä. Kuvan yläosassa valkoisella lukee Cypress Hill. Julkaistaan 6.4.2010

Cypress Hill (B-Real, Sen Dog, DJ Julio G ja Eric Bobo) on yksi musiikkihistorian merkittävimpiä ja menestyneimpiä hiphop-ryhmiä. Yhtye on myynyt maailmanlaajuisesti yli 18 miljoonaa albumia, saavuttanut vankan fanipohjan ja julkaissut lukuisia hittejä kuten mm. “Insane In The Brain” ja “How Could I Just Killed a Man”. Cypress Hill on myös ensimmäinen latino hiphop -ryhmä, joka on ylittänyt levymyynneillään platinarajan.

Cypress Hillin uudella “Rise Up” -albumilla vierailee kiinnostava määrä eri muusikoitan kuten Rage Against The Machinen ja Street Sweeper Social Clubin kitaristi Tom Morello, Linkin Parkin laulaja Mike Shinoda, System of a Downin kitaristi-laulaja Daron Malakian, laulaja-lauluntekijä Marc Anthony, räppäri Pitbull, Everlast, Young De, Evidence, The Alchemist ja komediaduo Cheech & Chong.

Käyttöehdot

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Etsi sivustolta

Tuorein kommentti

Kuuminta viime aikoina