Cypress Hill julkaisee uuden albumin kuuden vuoden tauon jälkeen.

Cypress Hillin albumin "Rise Up" etukannessa laidoilta musta ja nuhjuinen, mutta keskellä valkoisella värillä punainen lippu, jossal ukee albumin nimi mustalla värillä. Kuvan yläosassa valkoisella lukee Cypress Hill. Julkaistaan 6.4.2010

Cypress Hill (B-Real, Sen Dog, DJ Julio G ja Eric Bobo) on yksi musiikkihistorian merkittävimpiä ja menestyneimpiä hiphop-ryhmiä. Yhtye on myynyt maailmanlaajuisesti yli 18 miljoonaa albumia, saavuttanut vankan fanipohjan ja julkaissut lukuisia hittejä kuten mm. “Insane In The Brain” ja “How Could I Just Killed a Man”. Cypress Hill on myös ensimmäinen latino hiphop -ryhmä, joka on ylittänyt levymyynneillään platinarajan.

Cypress Hillin uudella “Rise Up” -albumilla vierailee kiinnostava määrä eri muusikoitan kuten Rage Against The Machinen ja Street Sweeper Social Clubin kitaristi Tom Morello, Linkin Parkin laulaja Mike Shinoda, System of a Downin kitaristi-laulaja Daron Malakian, laulaja-lauluntekijä Marc Anthony, räppäri Pitbull, Everlast, Young De, Evidence, The Alchemist ja komediaduo Cheech & Chong.

We spent time in the studio with some of our favorite artists and friends and we’re really proud of how the album turned out, kertoo B-Real. We’re looking forward to taking these songs on the road and playing them for our fans around the world.

 • Kuuntele ensimmäinen singlelohkaisu “Rise Up” suoraan täältä.

“Rise Up” -albumin kappaleet:

 1. It Ain’t Nothin’ (feat. Young De)
 2. Light It Up
 3. Rise Up (feat. Tom Morello)
 4. Get It Anyway
 5. Pass The Dutch (feat. Evidence and Alchemist)
 6. Bang Bang
 7. K.U.S.H
 8. Get ‘Em Up
 9. Carry Me Away (feat. Mike Shinoda)
 10. Trouble Seeker (feat. Daron Malakian)
 11. Day Destroys the Night featuring Everlast
 12. I Unlimited
 13. Armed & Dangerous
 14. Shut ‘Em Down (feat. Tom Morello)
 15. Armada Latina (feat. Marc Anthony and Pitbull)

Cypress Hill on:

 • B-Real
 • DJ Muggs
 • Eric Bobo
 • Sen Dog

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot