Tagipilvi: green day

Green Day: "21st Century Breakdown".

Green Dayn albumin "21st Century Breakdown" etukannessa maalaus tai piirros rakastavaisista, jotka suutelevat toisiaan tiiliseinän edustalla. Bändin nimi yläosassa valkoisella. Alaosassa taas albumin nimi keltaisella värillä ja tuhdilla kirjasimella ladot Julkaistaan toukokuussa

Vuodesta 1987 toiminut yhdysvaltalaisyhtye Green Day (www.greenday.com) paljasti hiljattain tuoreimman pitkäsoittonsa etukannen kansitaiteen. Levy, jonka nimi on “21st Century Breakdown”, tullaan julkaisemaan toukokuussa 2009. Opus on ensimmäinen Green Dayn levytys viiteen vuoteen — albumi on seuraaja syksyllä 2004 ilmestyneelle “American Idiot” -kiekolle. Bändi ei ole vielä tähän mennessä paljastanut kokonaan uuden luomuksensa biisilistaa, vaan kattauksen kolmeen osaan jaettuja viisuja on luetteloitu noin tusinan verran. Kiekolla kuullaan yhteensä 16 biisiä, jotka on jaettu kolmeen osaan. Osat ovat:

  1. Act 1: Heroes and Cons
  2. Act 2: Charlatans and Saints
  3. Act 3: Horseshoes and Handgrenades

Albumi on yhtyeen uran järjestyksessä kahdeksas. Pop punk -genren edustaja on laskenut levynsä ennakkomyyntiin GreenDayMusic.com-sivustolle. “21st Century Breakdown” on ensimmäinen Green Dayn albumi, jonka tuottajan yhtye käyttää Garbage-bändin leiristä tuttua rumpali Butch Vigiä.

Käyttöehdot

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Etsi sivustolta

Tuorein kommentti

Kuuminta viime aikoina