Tagipilvi: helloween

Issa julkaisee debyyttialbumin loppuvuodesta.

Valokuva vaaleahiuksisesta naisesta, joka seisoo vitivalkoista taustaa vasten tyynenä. Naisella muotoiltu musta liivimäinen takki, joka on kuin napapaita. Naisella toisessa kädessä jonkinlainen keppi tai tikku. Naisen vaaleat hiukset ulottuvat yli olkapäi Kuvassa Issa

26-vuotias Norjan Oslosta käsin toimiva Issa on naispuolinen muusikko melodisen rock-musiikin saralla. Nainen on nyt työstämässä levytysuransa ensimmäiseksi albumiksi aiottua tekelettä, jonka julkaisee levymerkki Frontiers Records ennen kuluvan vuoden umpeutumista. Issa työstää debyyttialbumiaan tuottaja Ronny Milianowiczin kanssa. Sama tuottaja on aikaisemmin osallistunut Saint Deamonin sekä Dyonisus-yhtyeen musiikin hiomiseen. Norjalaismuusikko on maanitellut uransa ensimmäiselle pitkäsoitolle vieraileviksi muusikoiksi Helloweenin, Masterplanin sekä Gamma Rayn riveissä toimineen Uli Kuschin soittamaan rumpuja. Lisäksi Saint Deamonin, Dionysuksen sekä Nationin riveistä tuttu Nobby Noberg soittaa Issalle bassokitaraa. Kitaristina kuullaan Peter Hussia ja kosketinsoittajana Nick Lacheyta.

Helloween juhlistaa 25-vuotista taivaltaan julkaisemalla kokoelman.

Helloweenin "Unarmed -- Best Of 25th Anniversary" -levyn kannessa valokuva selloa pystyssä pitävästä naisesta, jolla vaalea kimalteleva puku ja pitkät mustat hiukset. Nainen seisoo hiekka-aavikolla, jossa ympärillä runsaasti irvisteleviä kurpitsoja. Kuvan Julkaistaan 1.2.2010

Saksalainen powermetalliyhtye Helloween julkaisee 25-vuotiskokoelmansa helmikuun 1. päivä. Bändi sanoo, että tämä kokoelma on iso kiitos kaikille faneille, niin uusille kuin vanhoillekin, ympäri maailman. Sen sijaan, että Helloween olisi vain lyönyt kasaan vanhat hitit yksiin kansiin, he nauhoittivat ja sovittivat kappaleet uudestaan tälle kokoelmalle. Tuottajana kokoelmalla oli Charlie Bauerfeind.

Olemme yhtye, joka haluaa juhlistaa uraansa yhdessä fanien kanssa. Siksi julkaisemme levyn, joka on kunnianosoitus koko meidän 25-vuotiselle urallemme, Helloween kommentoi.

Käyttöehdot